Fatma0090 Anonim11 yaz hamileliği yaşadım ve cok zorlandım sıcakta sürekli yatmam gerekti ne dışarı cıkabilidm ne de başka bişey allahtan klima vardı yaz hamileli cok zor 😑 sıcak bi yandan sen zatn yanıyorsun o ayrı ben yanıyom diyip klıma acıyorum baznde diğerleri hava iyi diyip acmıyor en güzeli bence kışın gebelik gecirmek yazın da kucagında olucak tabi hersey nasip iyi olsunlarda
[silindi] Anonim11 kesinlikle hamilelik kisin olmali cook zorlandim 1 ay sonra dogumum var insallah nefes darligi uykusuzluk sicak mahvetti
Anonim11 Gamzeeeelim Mayıs ta doğacak bizimki ama birkaç ay sonra da yaz gelecek peşine. Zor olur mu bilemedim ahshjs
Deletedmom_12 Anonim11 allahiiim.tekrar nasip ederse temmuz agustos.gibi ayarlicam gebeligi kışın gecirmek daha iyi yazın öldüm.öldüm.mahvoldum ayak yanması terleme susama pişik mahvoldummmm dogumum aralik
Aksakal1907 @Anonim11 bende 20 Mart gibi öğrendim hamileliği ve İstanbul’da yaşıyorum sonra Haziran gibi memlekete kaçtım boluya 🤣 sonra Çaycumaya derken 2 buçuk ay yoktum İstanbul’da ve geldiğimde 10 gün kadar sıcaklardan bunaldım o kadar 😆 yani yaz hamileliği benim için iyiydi 😁 doğumum nasipse 24 Kasım gözüküyor doğumda iyi çünkü kızım yaza kadar ele avuca gelir sonra yine biz Boluya kaçar 🤣🤣
Kizilkafaa Anonim11 Hamileliğim son haftaları yaz mevsimine denk geldi, çok zorlandım. Ödem topladım, daha cok terliyorsun. Gece terlemekten sucuk gibi kalkmaktan canım cok sıkılıyordu. Ben bu nedenle kış hamileliği diyorum. 😌
1erkekkannesiiii Anonim11 çevrem hep kış diyor bana. İnsallah kış olursun da rahat edersin demişlerdi. Hem kimse doluşmuyor sıcakta hem bebek aşırı bunalmadan serpiliyormuş. Kış soğuk kar kış kimse gelmez baş başa kalırız yavrumuzla 😁 Ocak doğum nasipse. Tek korkum yollar falan kapanır hastaneye gidemem 😁 korku endişe var ya senaryolar kurmaya devam 🥲😅