Mommy EdaMinaKele canım gayrettepe florance Nightingale Banu Hanım kesinlikle tavsiye ederim mükemmel bir insan mükemmel bir dr ben çok memnunum😊
Handeaslan39 EdaMinaKele özel başarı hastanesi çağla hanım çok memnunum tavsiye ederim 👍 Birde orda Kenan bey var oda çok çok iyi 🙂
1234_hsn1234 EzgiAydnDuman insülin direnciniz var mıydı peki . Şuan insülin direnci ve tiroid için ilaç kullanıyorum.
Mommy EdaMinaKele canım özel sağlık siğortamız olduğu için baya düşük bir ücret ödüyoruz ve sigorta şirketine göre değişiyor sanırım ücret o yüzden bide tahlil falan olduğunda dahi öyle çok uçuk bi fiyatlar ödemedim ve hepsinden önemlisi sekreterleri olsun doktor hanım olsun çok ilgililer bazen Benim unuttuğum şeyi doktorum şuda var mı şöyle oluyor mu diye kendisi hatırlatıyor ve iyi ki tanımışım Banu Hanımı kendimi çok şanslı hissediyorum bu yüzden😊
AliSa Şişli kolan hastanesi özlem dülger gebeliğimin başından beri özlem hanıma gidiyorum gereksiz tahlilde yapmaz biraz soğuk ama iyi bir doktor hastane muayene ücreti 130 tl. Ben Anadolu yakasına taşınıyorum orada hastane ve doktor bakıyorum