Merhaba kızlar sonunda bende dogurdum, salı gunu tam 41. Hafta oldugumda doktoruma gittim ve o nobetcı doktora yonlendırdı beni , oda acıklıgıma baktıgında 4 cm dedı sok oldım sancım var ama hissetmıyrum , hemen yatıs verıcekti bi saatlıgıne izin alıp evime geldım işlerimi hallettim , ilk oglumu gordum gttim, akşam saat 7 de suni taktılar , ama aadece yatarken yadaa otururken hissedıyorum ayakta yururken hissetmıyorum, hissettıgımde cok azbi acı , ebe geldı kontrol ettı, 2 3 cm acıklıgın oda ilk dogumdan kalma diyince ben bi üzüldüm , eşimin yanına gittim beni beklme eve git uzun sürücek dedim, onunda morali bozuldu, neyse aradan iki uc saat gecti ama benim sancılar yine aynı acıda, doktor geldı baktı 6 7 cm olmus dedı ebeye , ebe inanmadı kendside baktı, gercekten oyleymiş, sancı arttırmak için bi ilaç yaptı ve suyumu patlattı , o zaman basladı sancılarım ,ama yine bagırmıyordum sancı geldugınde nefes alıp verıyordum, hafif ıkınma hissi geliyordu ama cagırmıyordum , sonra tam gelınce soyledım , geldi ebe yanıma cıktım catala , en zor kısmı orasıydı , ebe beni dikişsiz dogurtmak istıyordu , oyuzden cok ıkınmam lazımdı , ıkınıyorum gelmıyor , artık diyorum bastır cıksın , olmaz yırtılır dıyorlar , kız eliyle ugrasıyor , en son oraya kafasının yarım cıktıgını hissettım , o anki acı mı desem yanmamı , oyle bişeydi , nefes al ver dedi ıkın dediğim de ıkın dedi oyle yaptım sukur cıktı bebegim ve tüm acım sonlandı, tam 00:10 bebişim dogdu , yani ben yarım saat cektim kotu zamanları , ve ebem gercekten okadar iyiki beni sadece iki dikişle dogurttu , bana kalsa yine bisürü dikişim olurdu , Allah ondan bin kere razı olsun , suan iki yasında bi oglum var , 4 gunlukte miniş oglum , sadece ilk oglumu aksatmamak için ugrasıyorum. Darısı tüm bekleyen hamişlerin basına inşAllah saglıkla bi avazda bebiişlerinizi kucagınıza alırsınız, cok dua ettim tüm hamişlere 🤲🏻😘❤️