MaviDeranHazal iremyigit alakası yokmuş, hormonlarla alakalıymış burdan gelen yorumlar da bunu doğruladı zaten 🥰 sağlıkla gelsin oğlun 🐣
muallimehanimmom5 MaviDeranHazal bende o siyah çizgi oldu ve üstüne aşırı kıllanma ilk bebeğim erkekti şimdi yine hamileyim diye erkek diyor doktorum buna da ve yüne çizgi ve kıllanma başladı bünyeden mi cinsiyetten mi bilemiyorum
MaviDeranHazal muallimehanimmom5 benim de göbeğimde kıllanma çok oluyo ya ayva tüyle hep kıl oldu 😔 çabuk ağlıyorum ve çizgim de var
MaviDeranHazal angela4 hormonlarla alakalı tamamen herkesin farklı farklı olmuş 🤷♀️ Sağlıkla gelsin kızçen 🐣
MaviDeranHazal Fundaaaaa dimi ama yaaa zaten çok yorucu bir süreç zor ve oldukça duygusal zamanlar bir de böyle şeylerle uğraşmak 🙄 ayy bende iki haftaya öğrenirim cinsiyeti inşallah herkes de rahatlar 😂😂
MaviDeranHazal Damla1995 bence de tamamen hormonlara bağlı 🤷♀️ Maşallah Allah bağışlasın evlatlarını 🙏
MaviDeranHazal Minikmucizelere yani bence de zaten yok araştırdım internetten hormonlarla alakalıymış ama kafamı öyle bir karıştırdılar ki bir de bu platformdaki annelere sormak istedim yoksa kesinlikle dediğin gibi canım 🌺
Sibellkocc 32 haftalığız bayadır var hatta eşim soruyodu ilk zamanlar bu ne çizgisi diye bende ne bilym herkesde oluyo heralde demiştim 🤣🤣🤣