bebetonunannesi16 meleklerin_annesii güvenilir mi ki acaba ben instagramdan alışverişe pek güvenemiyorum ya bende yaptırmak istiyorum ama güvenemiyorum işte
Aselmeva_ meleklerin_annesii Bence gayet uygun burda kahve yanına konan cicekleri bile 7.5₺ satiyorlar
meleklerin_annesii Sevgiiss bi sınır koymamışlar canım , istediğiniz adet yapılır yazıyordu fotoğrafların üzerinde hesapları yazıyor bilgi al istersen
Ygtzynp Ben bir öneride bulunabilir miyim.Magnetler bir süre dolapta tutulup anında çöpe atılıyor.acabak yaptırırsanız dolapta çooook uzun yıllar durur.
meleklerin_annesii bebetonunannesi16 ben hesaba dolaptan ulaştım orda sipariş verdiğin ürün eline ulaştığında eğerki farklı bi olay yaşanırsa paranı geri alabiliyorsun
Neriman59 Ben makrome anahtarlık yaptiriyorum 🙂uzun zamandır düşündüm anahtarlikta karar verdim sonunda 🙂
meleklerin_annesii Neriman59 ya ben sade bişey olmasın diye kolonya yaptıracaktım sonradan vazgeçtim yetiştirmezsem diye hem fiyatı da pahalıydı basit bişey de yaptırmak istemedim sonra bunları gördüm anı olarak kalabilir diye düşündüm
Neriman59 meleklerin_annesii evet güzeller ama ağır çektikleri için genelde düşüyor bu modeller bana kaç kişi hediye ettiyse hepsi yere düşüp parçalandı 🙂
HuriyeG Anahtarlik düşünülebilir makrome @pelinden.orguler Ya da magnet olabilir bnnhobi vardi instagramdA Fiyatları uygundur heralde