Bukett- Kızlar merhaba perşembe günü sezeryan oldum oturup kalkarken dikisim çok acıyor desteksiz kalkamıyorum ne zaman geciyo bu olay varmı yaşayan
Kleopatra- Bukett- Hiç tecrübem yok, olacak inşallah 11 gün sonra fakat geçici birşey olduğunu çok duydum. Bir süre daha öyle devam eder bol bol yürüyün bunun için. Sonrasında geçecektir.
Ahg Bukett- ben bir haftanın sonunda normale döndüm 12. Günüm bugün çok nadiren kısa süreli bir ağrı oluyor geçiyor hemen o da uzun süre hareketsiz kalmayın hastaneden çıktıktan sonra yatmadım olabildiğince hareket etmeye çalıştım bence faydasını gördüm
Bukett- Ahg hiç oturmaya vaktim olmuyo zaten gelen giden illaki birde bebekle ilgileniyorum oturamiyorum da ama hiç azalma olmadı kalkarken yatarken desteksiz olmuyo
Efuli-22 Bukett- çok normal daha yeni olduğu için desteksiz ve ani hareketlerden kaçının zamanla oda geçicek merak etmeyin
karanel 1 hafta bilemedin 10 gün canım. Ama hareketsiz kalma sürekli yatma ben sezaryen olduğum gün bile ilk yürüyüşü tek yaptım hiç yatmadım desem yeri.