Slnsnync Bu durumu yaşayan varmı ? 34+1 deyim dün muayene oldum boynuna kordon dolanmış dedi dünden beri uyuyamıyorum boğulur mu diye çok korkuyorum lütfen yaşayan varsa cevaplayabilir mi
Derya Slnsnync 25 . Haftadan 41 e kadar hep kordonu vardı boynunda tam tur ama korkma çünkü kordon o kadar kaygan bir şey ki boğmaz doktorun bilgi vermiştir bu kadar endişe etme hatta zamanla kordondan kurtulabiliyorlar
Eylulmom_ Slnsnync hiç korkulacak birşey degil canım benim 30 . Haftadan itibaren hep tek tur kordon vardı doktor hiç birşey olmaz dedi 5 6 tur dolayan bile oluyor boynunu o kordon denilen şey o kadar esnek birşey ki asla dügüm gibi sıkı olmuyor hep esnek ve bol duruyor
minik_koala_ve_annesi Slnsnync kordon uzunsa cikma sansi yuksek canim doguma kadar iki dolayan bebekler bile var takip.edilmesi lazim yatarken kalkarken sag dan sooldan kalkin sirt ustu yatmayin
La_Liberte Slnsnync 37. Haftamdayım. benim de bir tur kordon dolanmış boynuna. 1 aydır böyle. Hatta dün arkadaşlarıma fotoğraf gösterdim boynunda kordon mu var dediler. Onlar bile farketti. Sakin olun bebeğinizin hareketlerini kontrol edin. Ama stres yapmayın. Hiçbir sıkıntı olmayacaktır ☺️ Sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🙏🏻
Slnsnync Tamam hepinize teşekkür ediyorum hareketleri 10 ve üstünde olursa sıkıntı yoktur dimi sürekli elim karnımda kontrol etmeye çalışıyorum bir Yandan da çalışıyorum işteyim iyice psikolojik olarak zorlanmaya başladım
inci_tanesi Slnsnync Benim hem boynundan hem koltugunun altından dolanmisti hemde doktor fark etmemişti çok sonra anladı sancı cektim 15 16 saat sonra fark etti dolanmis diye çok şükür bişey olmadı şuan 7.5 yaşında