ayss-12 Deletedmom_72 trendyol dan aldım oyun parkı anne yanı da oluyor sallanıyor da kullanışlı oluyormuş çevremde çok önerildi deneyip göreceğim bende🥹 https://ty.gl/j9avxff952
cansualisa Deletedmom_72 yorumları baya okudum iyiydiii ve reflü yatağı oluyor diğer beşiklere göre yatağı 4 cm diğerleri hep 2 baya araştırdık aldım dün kuzum ❤️ Katlayabiliyor birçok özelliği var
Elfsndkl fatmaa37demi5 1 yaşına kadar kullaniyo bu beşiği sonra daha büyüğü yada montessori yatak ama bebeğin boyu uzunsa 9 ay yani onuda
Sevda35 fatmaa37demi5 ya bunu en de çok istiyorum ama iyi değil diyorlar kullandınız mı acaba memnun musunuzzzzz
fatmaa37demi5 Elfsndkl park yatagimiz da var. Bilerek yanımda olsun evin jcinde de kolay tasiyabiliyim diye bunu da aldık
Elfsndkl fatmaa37demi5 tasıma konusunda her yere gidiyo valla ben kaç defa ankaraya getirdim götürdüm o yönden çok rahat bir beşik 😂
fatmaa37demi5 Sevda35 kullanmak daha nasip olmadı kızımızı bekliyoruz son 11 gün inşallah. Ama kullanan arkadaşlarım çok memnun
fatmaa37demi5 Sevda35 evet çok uygun ve gerçekten kus gibi derler ya öyle bir besik 😅 evin neresinde olursam olayım taşımak çok kolay olacak