Melis15 Kızlar reglimin bittiği günden hemen sonra başladım ovulasyon testine 11 eylül son regl tarihimdi 12 eylül de ovulasyon testine başladım bugün böyle çıktı yardımcı olurmusunuz yumurtlama dönemi mi oluyormu böyle olunca bugün 18 eylül
MorKelebek54 Melis15 kuzum yumurtlama twbiki kesinlikle degerlendir ve yataktan bi yarim saat bu saat kalkmla bugunden itirbare 1 hafta boyunca gun de bir tane avokado ye eger gebelik olursa bebegin tutunmasina da yardimci oluyomus vitamini bol oldugu icin faydasi cok var
arirangg Melis15 Yumurtlama olmuş. Yarın da test yap. Eğer yarınki test silik çıkarsa. Bugünden itibaren 3 günü, yarınki test de böyle çıkarsa 4 günü değerlendir. Test silik çıktıktan sonra daha test yapmana gerek yok
Melis15 Semanurs Evet bende onu sorucaktım teste devam edeyim mi diye. Kaç gün daha devam etmeliyim peki teste canım 😍
Melis15 Semanurs İnternetten araştırdım biraz da test pozitif çıktıktan 24 saat sonra ilişki diyor ama illa 24 saat geçmesi gerekiyormu acaba
MorKelebek54 Melis15 hayir kuuzm bugun degerlendir yarin da degerlendir yarin da test yao bu sekilde yunurtlama cikwrsa yine ertesi gunu de degerlendir. Iki gun yumurltama gorulebiliyo cunku kadinlarda. Bazem 2 degil 3 4 gun yumurtlama goren bile var o yuzden yarin yine test yap 2 3 gun degerlendir kuuzm