Fatime07 Biraz önce köy tavuğu doğradım eldiven de takmadım sonra aklıma geldı böyle bir risk olduğu ellerımı güzelce yıkadım ama bu kadar kolay bulaşır mı test vermeyi düşünüyorum
HeyMommy Fatime07 Bu ağız yoluyla bulaşan bişey. Ellerinizi güzel yıkadığınız sürece bulaş riski yoktur
fatmaa37demi5 Fatime07 yani ben kurban bayramında et doğradim elimi hiç bir yerime sürmeyip çok güzel yıkadım bir şey olmadı şükür
mysweetbabyy Fatime07 elini yiksdiysan yeter canım elini yıkamadan agzina goturmemen gerekiyor sadece o kadar
Udu Fatime07 ben cig etten gectigini bilmeden neler neler elledim dogradim evde 2 kedim var surekli patilerini agzini operdim ki enn tehlikelisi buymus sukurler olsun ki bende hic bisey cikmadi bu kadar panik olma yani icin rahat olsun 🙏😊
Fatime07 mysweetbabyy götürmedim yıkadım baya bir de önceden gecırmiş olmak bağışıklık sağılıyormuş sanırım bilginiz var mı
HeyMommy Fatime07 Benim öyle mesela. Bu bakteriyi vücuduma önceden almışım. Aldığım içinde ömür boyu bağışıklık kazanmışım doktorum öyle söyledi. Neye dikkat etmem gerekiyor dedim hiç bişeye dedi. Yani çokkk abartıya kaçmadan bişeylerin içinde pişmiş salam sucuk falan yiyorum
haticenurrr Fatime07 canım öyle kolay bulasmıyor bence yaz boyu köyde kedilerin içindeydim yaralanan kedimizide eve almıstık dıskısını temizledim ama hicbir sey olmadı🙏🏻
haticenurrr birde ben önceden geçirmemisim bu hastalıgı ben gecirmediysem öyle kolay bulaşmıyordur hayvanların içerisindeyim inanın😂