Merve7654 Kızlar hiç bulantım yok 11 haftalık hamileyim bu bi problem mi hiç bulantı yaşamayan var mı
Tubatgn Merve7654 yaşamamanı umarım canım, berbat bir his oluyor. Yemek yiyemiyorsun, elden ayaktan düşüyorsun. 12.haftaya kadar yaşadım 8 kilo verdim. Bazı hamileler hiç bulantı yaşamaz. Korkmana gerek yok.
Btlklnc Merve7654 Tam 10 haftalıgız bizde hiç bulantım olmadı cok sukur🙏🏻 Bır kac kere pişmiş tavugun kokusu midemi cok kötü yaptı iyikide herseye bulanmıyor dıyorum . Berbat bi his
1S3MANNE Merve7654 28+4 olduk 🥰çok şükür daha hiç mide bulantısı yaşamadım bir ara gaz problemi ve mide yanması vardı ama oda azaldı hatta nerdeyse geçti ☺️
Merve7654 Kızlar herkes gebelik öncesi bulantıdan bahsedince çok arada kaldım acaba bir sorun mu var diye çünkü hüçbir koku dahi rahatsız etmiyor
Esmaerol 12 haftalık hamileyim bu zamana kdar yasadim hala da devam ediyor inşallah yaşamazsın çok bunaltiyo insani
minik_koala_ve_annesi Merve7654 hic bulantim olmadi 33 haftaligiz ara sira oluyor ama ilk baslarda hic olmadi
Havahavahava Haftadan bildiriyorum hiç kusma yaşamadım. Sadece başında ağır kokulardan hafif midem bulandi o kadar. Bulantım olmayınca iştahım arttı biraz fazla yedim kilo aldım siz dikkat edin 😂
Momsy410 Merve7654 ben de 11 haftaligim hic bulanti yasamadim. Koku hassasiyeti oluyo arada ama bulanti hic olmadi. Sansliyiz :)