Amineeduruu Gzrsyd Göztepe Medical Park 14 yada 15 bindi sanırım içinde doğum ve muayeneler var birde tahliller vs
tecrubesizanneadayi12 Gzrsyd gebze medical park geçen ay 500 tl idi arayıp sordum 715 tl olmuş zam gelince Ve işin komik tarafı sgk varsa eğer 715 sgk yoksa 590 saçmalığın daniskası resmen Sgk mı iptal etmeyi düşünüyoruz
2pasaannesi Crnszrrr işin komik tarafı iki üç hafta öncesine kadar 585 TL demişlerdi birde önceden 20-30 lira zam yaparken şimdi tek seferde 120 lira zam çok abartı ya Bu gidişle doğum yapana kadar kaç para olur kim bilir 32 haftalık olmadan da doğum fiyatını sabitlemiyorlarmış
BBiricik eylulicten nasil bir paket içimde ne bulunduruyor nereye ne zaman başvuruluyor biraz açıklar mısınız?
Ozlem9458 Mervfrt1 evet zam gelmiş bizim doktor 500 tl muayeneydi bu gittiğimizde 620 dediler. Nst ye falanda zam gelmiş 130 tl olmuş
2pasaannesi Mervfrt1 ay yanlış yazmışım 2-3 hafta önce 485 TL iken şimdi 605 TL olmuş doğuma kadar 900 ü geçer bence
Kapsulbebek bankaciannee Aman diyeyim kıpırdamayın yerinizden 🙃 yalnız bu paket olayı keşke her hastanede olsa doğuma kadar rakamlar ne olacak çok şaibeli 🤔
gnleyuboglu Maltepe MedicalPark için konuşuyorum doğum şu an 10000 kasım Aralık 2023 de daha da artar zam gelecek diyolar çünkü Allah herkesin yardımcısı olsun. Bu zaman da her şey çok pahalı
2pasaannesi Ozlem9458 32 haftalık olunca doğumu orda yapacağınızı söyleyip muhasebe ile görüşüyorsunuz ve fiyat sabitlenmesini istiyorsunuz. Kalan süre içerisinde zam gelirse etkilenmiyorsunuz anlaştığınız fiyattan yapıyorsunuz doğumu
Ozlem9458 2pasaannesi aa bize hiç öyle bişey söylemediler şuan ilk defa duydum yarın hastaneyle görüşeceğim bu konuyu
Ozlem9458 2pasaannesi siz bu fiyat sabitlemeyi gebze medikalparkta mı yapmıştınız? Ahmet beye gidiyorum ben