Annesininportakali53 Aynen öyle hazır olanları bitenleri yerleştirip ayarlayalım ki ne olur bilinmez sonrasında stres olacağıma şimdi yavaş yavaş yapabildiğim kadarını halletsem yeter. Benim ilk bebeğim haliyle daha stresliyim tecrübem yok belim bira, fazla ağrısa acaba erken doğum mu diyorum bazen karnım ağrıyor fazla oynuyor icerde aha diyorum doğum kanalına girdi😅 Kendi kendimi stresede sokuyorum çok. O yüzden kötüyü çekmek istemiyorum ama herseye hazirlikl8 olmak gerekiyor artık. Bu saatten sonra ben hala hiç bisey yapmadım diyenleri şaşkınlıkla karşılıyorum. Maddi durumun el vermez almamissindir onu anlarım tabiki asla sözüm yok o çok başka bir şey. Ama insan aldığını yaptığını heves ettiğini yıkayıp ütülemek yerleştirmek Hastane çantası hazırlamak için nasıl bu kadar rahat olabilir pek anlamıyorum. İyi gün var kötü gün var Allah hepimize yardım etsin ona emanetiz ama biraz da biz önlem alabiliriz🤗🙏 Dende benim gibisin demekki şimdi elimden geldiğince hazır olanlari halledip ilwriki dönemde dinlenmeyi planlıyorsun. Allahimda bize inşallah oylesini nasip etsin