4peynirlipizza Merhaba, https://www.e-bebek.com/babyjem-soft-bebek-banyo-kuvet-destegi-mint-p-bje-465 bu üründen kullanan, alan var mı? Indirimin son gunü almayı düşünüyorum tek olacagim cogunlukla banyoda isimi kolaylastırır mı? Küvetimiz büyük, duşakabine de sıgacagını düşünüyorum. Simdiden teşekkürler.
Deletedmom_2 4peynirlipizza ben dün buma e bebekte bakmistim oldukca saglam gozukuyordu. Kullanmadim ama ben de boyle bisey almayi dusunuyorum. Eger yakinlarinda e bebek varsa e bebekte vardi bu gidip kendin görerek de alabilirsin💖
minik_koala_ve_annesi 4peynirlipizza kullanmadim bir fikrim de yok ama cok ise yarayacagini dusunmuyorum bebek hareketlenince kayma ihtimali olabilir belki sabun sampuanla temas da edince kuvet varsa file yeterli bence ama siz bilirsiniz nacizane fikrimi soyledim
4peynirlipizza Oturagını da daha önce aldım bu arada desteksiz oturana kadar kullanabilecegim bi ürün arıyorum.
4peynirlipizza Deletedmom_2 teşekkür ederim sanırım bebek kasıklarıma baskı yapıyor hiç yürüyemiyorum en iyisi online😔 alayim o halde olmazsa iade ederim 😊
4peynirlipizza Deletedmom_2 ve eger almayi düsünüyorsanız bugün alin ben bayadır takip ediyorum 160dan aşagı görmedim hiç git gide de zamlanıyor malesef.
Deletedmom_2 4peynirlipizza alabilirsin canim saglam biseye benziyordum dedigim gibi hic kullanmadim ama güzeldi. Ebebek linki attigini simdi gordum ben de ebebekde gordum diye anlatiyorum bakmadim hangi site olduguna trandyol sandim kusura bakma🤣
4peynirlipizza minik_koala_ve_annesi tesekkür ederim tabi her fikir önemli benim için. Ben de dediginiz konuda tereddüt ettim ama filemiz cok dandik bimden almıstım köpüklü filelerden almam gerek onlarinda fiyat olarak aşagı kalır yani yok diye bu ürüne sans vermek istedim umarım sorun yaşamam