Gulkk Gulcann_ege nişan falan hiç bi şey yok bi tek rahmin yumuşamış demişti doktor. Hiç bi şey yok onun dışında ağrı sızı. Ellerim uyuşuyor topalllıyorum artık
Caramellaa Gulcann_ege bende 40. Haftamda doğum yaptım doktor iki gün içinde gelmezse suni veririz dedi. Eve gittim kesintisiz akşama kadar temizlik yaptım bütün evi tertemiz yaptıktan sonra doğuma gittim tavsiye ederim bol bol temizlik yap eğil kalk makineye vur evi akşamı doğum başlar 😅☺️
Gunesesila Gulcann_ege ben denedim kizlar şuan 39+4 üz ama bizde işe yaramadı yani doğumu başlatmadi ama ilk çocuğumda sancilarim varken koymuştuk suya doğumum kolay olmuştu
Nurcantas65 Adet tarihine göre 41+0 da doğurdum 2.5 cm açıklıkla 4 cmle suni alarak. Ama güncellenmiş adet tarihiyle 40+0 da. Doğar merak etmeyin 😊 amniyon sıvısı ne alemde? Nişanınız geldimi hiç
Gulcann_ege Nurcantas65 suyu falan her şey normal. Nisan da geldi diye sanıyorum yani %100 emin değilim ama sanırım gelen sey nişandı. 3 gün oldu geleli. Ama hala tık yok.
Gulcann_ege Gulkk oy canım insallah iyisindir 🌺 beni de bugün sezeryana aldılar. Kavuştuk çok şükür iyiyiz.