EsrSvm Kızlar Merhaba, Anti nükleer antikor testi pozitif olup tüp bebekle gebe kalan var mıdır? Transfer sürecinde hangi ilaçları kullandınız ?
Cerennnn5858 EsrSvm canım ana gebelipe engel değil diye biliyorum. Benımde pozitif. Ek testleri yaptırdın mı
EsrSvm Cerennnn5858 Yaptırdım kuzum hepsi negatif çıktı.Ek ilaca gerek yok denildi .İlk tüp bebek transferini oldum 2 gün sonra kan testi vereceğim.idrsr testim negatif çıkınca merak ettim.Sen gebemisin kuzum ilaç vs kullandın mı peki ?
Cerennnn5858 EsrSvm yok canım 2 kimyasalım var benım. Doktorum nırmal yolla olabilir dedi. Allah nasip ederse deniyoruz bizde. Senin ana sebebiylemi tüp bebek anlamadım
EsrSvm Cerennnn5858 Rabbim en hayırlı zamanda nasip eder inşallah canım..Sebepsiz infertilite 2 aşılama olumsuz oldu.Tüp bebeğe karar verdik 7 tane 5. Gün embriyosu oldu.1 i transfer edildi bugün 8. Gün . Ama erken gebelik testim negatif yüksek ihtimalle tutunmadı Salı günü kan vericem.İnternette biraz baktım Ana testi tutunmaya engel olabiliyormuş.Kortizon ve kan sulandırıcı kullanmak başarı şansını artırıyor diye okudum.Bunları kullanmadım hiç salı günü doktorumla görüşücem canım o yüzden sizlere sormak istedim
EsrSvm Mahidedevran 5. Gün canım 20 Eylül’de kan testim var.Ama erken gebelik testinde silik bile çıkmadı 8. Gün bugün yüksek ihtimalle negatif 😔
Cerennnn5858 EsrSvm hakkında hayırlısı olsun kuzum. İnşallah en kısa zamanda mutlu haberi alırsın❤️🙏🏻