AyFa1608 Allah rızası için bulantı geçircek birşey söyleyin😭 hiçbirşey yiyemiyorum yemek yapamıyorum banyo bile kusarak yapıyorum midem çok bulanıyor herşeyden tiksiniyorum eşimi bile görmek istemiyorum sürekli yatıyorum nolur tavsiye verin😔😔
yanikkozaanne AyFa1608 canım herkes böyle böyle geçiriyor o günleri doktoruna sorup ilaç kullanabilirsin
Aaaysee AyFa1608 doktorunuza söyleyin mutlaka bir ilaç yazacaktır prilam bana biraz da olsa iyi geliyor onu kullanırsınız etki etmezse daha etkilisini veriyor zaten
Miniikmucizemm AyFa1608 Prilam ilaç kullandım hayatımı kurtardı , ilacı denemeden önce çubuk kraker , beyaz leblebi iyi geliyordu inşallah yararı olur sanada🤲
Ayytacc AyFa1608 bende 9+3haftalik hamileyim iyice siddetlendi bulanti olduruyor halsiz kaliyor bende napacagimi bilemiyorum
AyFa1608 yanikkozaanne evet biliyorum. Bu ikinci gebeliğim ilkinde de çoktu bulantım ama en azından yiyordum bunda o da yok hiç halim yok maalesef
sunmomy tuzlu cubuk, sürekli sakız cignemek, prilam, buzlu su icmek bunlar bana cok az da olsa iyi geliyodu, iyi geleceğine inanarak yapın
AyFa1608 Miniikmucizemm tamam canım teşekkür ederim prilamı daha önce kullanmıştım inşallah gidince söyleyim bakalım yazsın yine cidden dayanılmıyor 😔
AyFa1608 Ayytacc ya aksi gibi afedersin kusmuyorum da çıksa belki rahatlarım ama yok kuru bulantı sabah ağlayarak uyanıyorum artık yicek bişey gördüğümde öğürüyorum resmen.
Ayytacc AyFa1608 aynen canm bende bide iki oglum var onlarada bakmak zorundayim hic halim yok ben cikarsamda rahatlamiyorum bulanti hep var
AyFa1608 Yarenylmz bilmiyorum ki😂😂 sata göre şu an 10 haftalık ama ayın 13 ünde doktora gittim sata göre 9+2 ydim. Keseleri gördü bebeği de gördü hatta kalp atışına da minimal bişey görüyorum dedi ama crl ölçemedi. Büyük ihtimalle geç döllenme benimki çünkü baya da geç öğrendim. 27 sinde tekrar gidecem doktora o zaman belli olur😀
AyFa1608 Yarenylmz bilmiyorum ki😂😂 sata göre şu an 10 haftalık ama ayın 13 ünde doktora gittim sata göre 9+2 ydim. Keseleri gördü bebeği de gördü hatta kalp atışına da minimal bişey görüyorum dedi ama crl ölçemedi. Büyük ihtimalle geç döllenme benimki çünkü baya da geç öğrendim. 27 sinde tekrar gidecem doktora o zaman belli olur😀
Busraas1124 AyFa1608 benimde aynı şekilde 8 aylık oldu hala devam ediyor doktorun reçete ettiği Prilam adlı ilacı kullanıyorum çok iyi geliyor.
AyFa1608 Busraas1124 evet canım prilamı biliyorum gidince yazdrcam inşallah. Yaa 8 aylık hala bulantın mı var Allah yardımcın olsun. Kimisi doğuma kadar kusuyor çok duydum öyle. Allah yardımcın olsun sağ salim kucağına kavuştursun Rabbim.
-Papatya- AyFa1608 prilam kuLlanabilirsiniz bende sen gibiydim cnm ilaç hafifletiyor hatta bazen bitiyor bulantı dünya varmış diyorum. 18 haftalık hamileyim hala devam ediyor bulantı kusma. Beyaz leblebi aldım uyanınca hemen 3-5 tane ağzıma atıyorum iyi geliyor. Salatalık yada domatese tuz atıp yiyorum iyi geliyor.
AyFa1608 -Papatya- prilama kaçıncı haftada başlatıyolar ki ben önceki hamileliğimde kullanıyordum evet rahatlatıyordu. Doktora 27 sinde gdecem ama elimde biraz var prilam kullansam bişey olur mu acaba 8-9 haftalık falanım.
-Papatya- AyFa1608 altıncı haftamda verdi doktorum bulantı olunca kullan demişti. Bende yok dayanırım ne olacak bulantıdan demiştim doktorum gülmüştü 😂