Youngmom8 Kızlar bilmeden patates salatasının içinde maydonoz yedim yenmemesi gereken bir yiyecek diyorlar düşüğe neden olduğu için birşey olur mu sizce çok üzgünüm :(
Biroglanannesiii Youngmom8 Kilolarca yemediğin sürece bir şey olmaz ben de köftelerime hep koyardım gebelikte canım sorun olmadı salata ya falan da koyardım yani çok yeme ama hep yemediğin için sorun olmayacaktır
fatmaa37demi5 Youngmom8 o kadarda bir şey olmuyor. Doktora sordugum da oturup bi demet yemiyorsan sorun yok demisti😅
Grmcmrv Youngmom8 ben sabah kahvaltılarıma ara ara ekliyorum fazla ve abartılı yemediğiniz sürece zararı değil faydası olur
yigitinannesiiiii Youngmom8 günlük salatanın içine doğrarım canım o kadarcıktan bişey olmaz sen maydonozu kür olarak tüketmiyosun yada afedersin maydonoz tarlasına girip oturup demet demet yemiyorsun gönül rahatlığıyla tüketebilirsin ben bazen ekmeğin arasına sıkıp yiyorum yani düşün 😂
Onlyyou Youngmom8 salatalarda hepnyedim bir şeynolmaz suyununiçmek alırımtüketmek iyi değil doktorun bile folik asite gerek yok üç beş dal maydonoz ye derdi onun yerine hiç korkma salatalara da katabilirsin
Youngmom8 Onlyyou Bende baya büyük bi kasede yemiştim umarım birşey olmaz içimi rahatlattın teşekkür ederim
Onlyyou Youngmom8 Youngmom8 korkma rica ederim maydonoz kürü suyu içmek sıkıntı bunlarmiçinde yarım Demet bir Demet gidiyor senin yediğün 10 daldan bir şey olmaz ben salatalarına hep kattım
Mello29 Youngmom8 ay ben midemi rahatlatiyor diye sürekli yiyorum kahvaltıda bir sey olmaz gariban maydanozun adı cıkmış
CananDuru Youngmom8 Ben hergun salata da maydanoz yiyorum korkmayın. Maydonozu kaynatip suyunu icmeyin yada oturup 3-4 demet yemeyin ☺
Elifharbi54 Youngmom8 idrar enfeksiyonuna hamilelikte çok sık rastlanıyor maydanoz idrar yollarını temizliyor ara ara yemenizi öneririm 😊
Elifharbi54 Youngmom8 ananasfa yenmez derler ama yedim canım çekmişti gidipte koskoca ananasi veya bir demet maydanozu yemiyoruz az ve öz yiyoruz ondan sıkıntı olmaz 😂