Üçüncü günümüzden selam teyzeler 😂😂😂direk hikayeme gırıyorum kızlar. Carsamba gunu 39 hafta olduk kontrolum vardı gıttım hanım efendi boynuna bır tur kordon dolamış korktugumuz başımıza geldi. Ben normal dogum istiyordum beklıyorduk o yuzde tek kordonlada normal dogum oluyormuş ama ben riske atmadım perşembe 11:30 sezeryen saatı aldık sabah kalktım dusumu aldım suslendım gıyındım ne var böyle doguma gıtmede dedim😂 dogımhaneye serum taktılar ben cok mutluyum kızıma kavusacam dıye onunla son konuşmalarımı yaptım benı goturduler amalıyathaneye tl ile girdim bi sürü foto cektıker allah razı olsun doktorumda cok deger verdı bıze bebegım dogdu masallah 3300 bi mınık kız ama 5.30 saat kuvezde kaldı solunumu için cok sukur iyiz amalıyata gelınce belden iğne agrıtmadı öle bide ben hiç korku ile girmedim ne olacak dıye düşünmedim cok mutluydum sadece amalıyat esnasında mıdem bulandı ilaç yaptılar bebek cıkartırken gogusunun altına bastırdı o agrıdı nefesim daraldı agrı kesici yaptılar tabıkı ufak sıkıntı oldu kendımı rahatsız hissettim odada midem bulandı istifar ettım oda karnımı cok agrıttı bagırdım agladım resmen ayagada kalktım sadece yatarken kalkarken acıyor kızıma kendım bakıyorum cok sukur darı isteyen herkese inş uzun oldu okuyan herkese tesekkurler