Arkadaşlar aslında belirlenen sezeryan tarihim bu perşembeydi anlaşmıştık çatı darlığından dolayı zorunlu spinal sezeryan olacaktım özelde takipliyim zaten o gün eve gittim kontrolden sonra uzanırken tık diye 2 kere ses geldi ve karnıma ağrı girdi ayağa kalktığım gibide suyum geldi direk eşimi aradım geldi beni aldı doğukhaneye girdik ebe kontrol etti su gelişine baktı ve temek yediğim için hemen alınamayacağımı gece olacağını söyledi 3 4 saat gelen ağrılarla bekledim nst de çok zorlamadı beni ama suyum geldiği için ağrım başlamıştı tabi serum pek durdurmadı bi kısım normal doğum sancısı çektim yani neyse saat oldu 10 beni aldılar hazırladılar ameliyathaneye gittik gayet tatlı ebeler hemşireler doktorum belimden iğnem vuruldu abartıldığı gibi bişey yok damar yolu daha çok acıyor yani sonra biraz bekledik ve yatırdılar başladılar ilk kesiyi hissettim dedim canım yanıyor hayır çekeleme o dedi dedim hayır kesiyprsunuz canım acıdı benim evet hissettim çünkü uyuşmadım biraz daha bekletip bi anda öyle başladılar benim telaş yaptığımı düşünüp arkadaşlar ya bende sıkıntı vardı ya anestezide beni kesip açtıklarını canımın acısıyla hissettim ben aniden korkup bağırdım uyuşmadım diye kendi aralarında konuşup genel vermişler hemen uyutuldum kalktığımda ameliyathanedeydim bitmişti herşey kızım nasıl dedim o aşağıdaydı beni bekliyordu yaşadıklarımı hala unutamıyorum 2 gündür hastanedeyim gazım çıkmadığı için bugün çıktı bekliyorum doktorumu ağrılarım var ilk kalkış zor arkadaşlar yalan değil biraz sıkıcaz dişimizi sonrasında ağrı kesici alırsan biraz kolay ama 1 haftayı falan bulucak sanırım rahatlamam benim doğum hikayem bu şekilde uzun oldu çok isterdim pozitif birşeyler yaşayıp paylaşmak ama olmadı kızıma kavuştum öyle teselli ediyorum kendimi dua edin kızlar aklımdan çıkmıyor çünkü ağlıyorum sürekli allah herkesin yardımcısı olsun 🙏🏻