Deletedmom831 minik18 Ne icin zararlı olacakki onu anlamadım benim annemler hep temizleyip yiyorlar ? Balığa karşı alerjiniz falan mı var ?
Alyaam minik18 Aman canım hangi birinden sakınacağız kendimizi ben çiğ etede dokundum eldivensiz balıkta ayıkladım 31+3 haftalığım erken doğum riskimde var her işimide kendim yapıyorum Allah’ ın izniyle hiçbirşey olmaz o meleklerimizi korur 🙏🏻
Selim_Alparslan Balığı alırken temizlettiriyoruz biz temiz değilse bile eşim veya kayınvalidem temizler pişirir 🤷🏼♀️
pamuk_anne Valla daha geçen bunu düşündüm. Normalde et için eldiven kullanıyorum ama balık kılcik falan eldiveni kesin yırtar diye hiç takmadım. Sonucta parçalanacagi kesin, köfte yogurmaya benzemez. Ama sonra ben de düşündüm bunu ya 😔
Selim_Alparslan [bilinmeyen] bencede bende inanmıyorum canım kurbanda ciğer et vs her şey doğradım , zaten ellerimizi de iyice yıkadıktan sonra bir şey olmaz inşallah
Gulsahh [bilinmeyen] ben cigere inaniyorjm vucudumda iki yerde annecigimin sayesinde leke var cigerden kaynakli ama digerleirni iannmiyorum ozellikle balik nr alama anlamadim 🤣