Bernuss Kızlar adet bitiminden sonra gelen kanama yumurtlama kanaması mı bugün yumurtlama günüm bir de kan geldi akıntı gibi
babymomm__ Bernuss evet oluyor bende de olmuştu kahve leke tarzında çatladığına dair lekelenme geliyor
Fatmaaa12 Bernuss canım evet o yumurtlama kanaması ben çok yaşamıştım o lekelenmeyle birlikte adet olacakmış gibi kasık ağrısı da yaşardım doktorum yumurtlama bazı kadınlarda hissedilir bu günleri değerlendirmelisin demişti ve şuan 14 haftalık hamileyim
miracyusufveberilmoms Adetim 3 gun kala kahverengi kan geldı adete başlangıç kanaması sandım fazla heveslenmedim meğer yerleşme kanamasıymış adetım 3 gun gecıktı sonra testim pozitif çıktı 💙🤲 şuan 13 haftalık gebeyim
babymomm__ Bernuss evet ya yumurtalama yada çatlama bende onu doktora sormuştum çünkü eğer adet olmadına eminsen yumurtalama dır ilişkiye girebilirsin demişti
Bernuss Adetime 15 gün var zaten olmadığıma eminim bende yumurtlamanın çatlamasından dolayı kanama geliyor diye biliyordum
babymomm__ Bernuss o zaman bebek düşünüyorsan lekelenme zamanı yada lekelenme hemen bitince ilişki olsun
Denizahsen Fatmaaa12 bende dün gördüm ama en son cuma günü ilişki yaşadık eşim şu an burda değil inşallah gebelik olur bende de
Bernuss Fatmaaa12 eve banada doktor öyle demişti bi kaç gün sürdü lekelenme takvimde gösterilen yumurtlama gününü değerlendirdik dünü boş geçtik bakalım bugün tekrar denicez nasipse
Fatmaaa12 Denizahsen spremin insan vücudunda 3 ila 5 güne kadar canlı kalabildiği söyleniyor inşallah hayırlı haberler alırsın 🥰
Fatmaaa12 Bernuss uygulamalardaki takvimlere göre çoğu zaman yumurtlama günümüz tutmayabiliyor çünkü her ay düzenli adet görsek bile yumurtlama günümüz değişebiliyor ovulasyon testi kullanmanı tavsiye ederim
Bernuss Lekelenme ovülasyon döneminde geldi zaten şuan yok muhtemelen doktorlarında dediği gibi yumurtlamadan kaynaklı