tazeanneveminigi Nskyhn çok teşekkür ederim canım. Rabbim en kısa surede evinizde bebişinizle olursunuz canım benim 🤩🤩🥰
Hamaratpanda Srfe Aaaa benim bildiğim Mustela içeriği temiz markalardan. Bir çok kişi de bu yüzden tercih ediyor.
Hamaratpanda EmineDefneGokce ilki kız mı erkek mi? 12 çok erken öğrenmişsiniz kesin mi sonradan değişmez inşaAllah😅
EmineDefneGokce Hamaratpanda ikiside kız canım🥰 Doktor 2 kızıma da 12. Haftada(ikili test Zamanı) net bi şekilde kız demişti . 20. Haftaya giricem çarşamba . 2 gün önce gittim doktora net net net kız🥰
Boncukveannsi Hamaratpanda neden ıslak mendil kullanmıyorsunuz? Bebeğe bir zararı var mı? Daha çok acemiyim hiç bir şey bilmiyorum maalesef
Nskyhn Boncukveannsi ıslak mendiller genelde temiz içerikli olmuyor. Ben de bu yüzden water wipes aldım o yüzde 99 temiz içerikli. Hastaneye onu verdim bebeğimde pişik olmamış. Islak mendilde önemli yani. Eve gelince de normal pamuk kullanacağım inşallah
Hamaratpanda Boncukveannsi zararlı diye kesin bir yargıya varamam açıkçası bebeğine ıslak mendil kullanan çok anne var. Ama bana göre en temizi pamuk olduğu iÇin onu tercih ettim. Ebebekte bebek temizleme pamuğu alıyoruz.
Esraliiii TubaBozkurt benim cildim kruydu emince iyice kurudu 38 39 gibi sürülmeli bu sefer bende oyle yoacagım
Hamaratpanda Nskyhn bazıları her zaman pamuk kullanmak zor olur ıslat temizle falan dedi ama bana hiç zor gelmedi. Bezini almaya gittiğimde pamuğu da ıslattım kızımın altını değiştirdim. Memnun kalacağını düşünüyorum senin de.
Miraygvrcn Hamaratpanda depent , reflü yatağı, emzirme örtüsü ateş ölçer şimdilik aklıma gelenler iyiki almışım
Hamaratpanda Miraygvrcn sudocrem duydum ama içeriği iyi değil diye de okudum bir yer de. Ama fikrim yok bu konuda araştırmadım. Araştırdın mı içeriğini nasıl?
Miraygvrcn Hamaratpanda keşke almasaydım dediğim katlanır kova o küvetinden memnunum ama kovası lanet birşey bence kaç defa kapandı tam doldurmamak gerekiyor
Tugba__- Hamaratpanda merhaba benim icin ilk aklıma gelen kesinlikle kamera elim kolum iyikilerimin arasında ilk sırada sonra süt sagma makinasi depent elektrikli ana kucagi
Hamaratpanda Tugba__- biz de telsiz almıştık. Ana kucağı hiç kullanmadım pusetle idare ettik. İkinci de alsam mı acaba diyorum. Babybjörn alamam ama onun muadili olanlardan.
Miraygvrcn Hamaratpanda canım ben iyi ki almışım dedim bebek eğimli yattığı İçin kusmasına çok iyi geliyor ben e bebekten aldım yan taraflarında yastıklı olanlardan baybnest alacağına mesela onu al