Rkshsyn84 Bence esin yokken konuşmalarını kayda al gösteririm diye tehdit et oda oğlunu kaybetmek istemez herhalde 😏
Burcum melekannesi ilgilenmeyin, duymazdan gelin, olabildiğince odanıza geçin, arkanızdan gelirse uyutup uyuyacağınızı söyleyin. Kısacası az vakit geçirin. Bir şey derse de bu konuda konuşmak istemediğinizi söyleyin. Çekinmeyin bu kadar bence.
deletedmom01 Haticeyildiz ay hic sorma midem bulandi o an sanki sutu geliyor gibi 😂😂 Kardeside sorumsuz yaa😂
deletedmom01 Haticeyildiz sütü gelmiyor bebegi az emzirmek zorunda kaliyor. Mamada biter diye yapmiyo bi gor 9saat bebek ayni bezle kaldi gozumun onunde igrenc bi durm yaa. Bebege mama verdiler diye krize girdi resmen mama biter diye parasi yokmus sozde durumuda iyi herkez anne olamiyor.
Haticeyildiz deletedmom01 mide bulandirici ve cok ayip o bebegede yazik gercekten anne olmak herkesin hakki degil 9 saat bi bezle durulurmu
deletedmom01 Haticeyildiz çok cimri biri aşiri para düşkunu bebegide sirf kocasi istiyor diye yapti duşün yapti .O sinsidir . Aynn beze şok oldum zaten pişikte olmus bebek herseyi bitecek diye korkuyor mamasi biter diye süt yetmiyor mecbur verecksin yani. Herseyden kısarak zengin olcam çabasinda. Mama verildi diye yırtti kendini
NaimeYilmaz deletedmom01 Parayı heryerden kısmak olurmus uygunmus ama cocuktan asla kısmıcakmıssın. Heleki varken. Şaştım yani ne insanlar var
deletedmom01 NaimeYilmaz Aynen ôyle gerçekten bizde baya şaşırdık drumlari iyi çünkü. Biz bile eşim tek çalisiyor ama bi sekilde düsünuyoruz herseyi lüks falan alamasakta elimizden geleni yapicaz diyoruz . Gerekirse ben aç kalirim ama evladimdan mamayi esirgemem yanii . . Ama bi gor esinin yaninda iyi anneyi oynuyo esi yokken bebekle alakasi yok
NaimeYilmaz deletedmom01 Allah Allah büyükte konusmamak lazım ne olcagmz bellı degl ama eşimin yiğenlerine bile ne alcagmı nasıl mutlu etcegmı şaşıorm onlar evladnda kısıo Allah doğruyu buldursun ınsallah zor bı durum
Ekimucizesi melekannesi ağlayınca ne yaptı olaya bak ya sütün derdine o kadar mı düşmüş.bakmasın mümkünse kaynanalar
deletedmom01 Ekimucizesi vallah cnm nediyim bilmiyorum banada cok tuhaf geldi onlara normal geldi bnim rengim atti resmen benim kaldirabilecegm seyler degil esimde sinir oldu zaten tuhaf seyler.
1PrensAnnesi melekannesi senin bir damla gözyaşına değermi acaba o kadın😡 evladın karnındayken nasıl ağlaman üzülmen etkiliyosa şuanda bin katı etkiliyo bırak konuşsun duyma hani bi laf vardır afedersin ama it ürür kervan yürür o takılsın sen bildiğini yap yazık be sana çocuğuna azsada az !
melekannesi 1PrensAnnesi aslında sütün yettiginden eminim ama bunu kaynanam anlamıyo bugun tersledim yine aynısını şeyi söyleyince suratı düştü kalktı evine gitti oglum gelince gelirim dedi
Ekimucizesi melekannesi peki sen de eşin yokken onu terslesen eşine söyler mi???söylemeyen bir kaynana olsa aslında en güzeli eşin yokken ona uzak durmak haddini bildirmek bi şekilde.hem de eşini hiç bulaştırmamış olursun en temizi bu.ama kaynananın söylememesi lazım.
1PrensAnnesi melekannesi ağzına sağlık iyi etmişsin süt yetmeyen bebek hiç susmaz lavabo ihtiyacını görmez uyumaz🤷🏻♀️ Cahil cahil konuşuolar kendiler çok çekmiş bzlerede yapmya çalşıolar bırak gitsin oğlu geldğnde de geliosa gelsn geri gitsn misafirliğini yerini bilsin ayıp ya lohusaya denirmi o