hemsiree Ebru8141 ay benim de son 29 kaldı 17 Ekimde doğumum inşallah bir sıkıntı olmazsa. ama geçmiyor işte sanki son 1 yıldır doğurmama 1 ay varmış gibi hissediyorum 😂
Drkmls Ebru8141 benimde programa göre son 28 ama doktor haftaya gün verecek sezeryan için bakalım nolcak heyecan var korku var değişik duygular içindeyim
Ebru8141 hemsiree evet bende 32 ye kadar geldik bir şekilde nasıl geçti zaman anlamadım ama su son zamanlar geçmiyor bir türlü 💕☺️
Ebru8141 Drkmls benimde 1 hafta sonra çatı muayenem var normal istiyorum bakalım sartlar el veriyor mu . En hayecan verici normal doğumda belitsizlik olmasi ne zaman olacak nasil olacak asiri heyecan bastı 😂
Drkmls Ebru8141 bakalım bize sezeryan günü verecek eşim hemen hidelim belli olsun diyo ben biraz korkuyorum nasıl olcak diye karışık duygular 😅
Kbr01- Benimde programa göre 40 ama seZeryan olacağım için 30 diyorum ben doktor 19 ekim dedi ama ben 15 ekim istiyorum inşallah yapar 🥰🥰
Ebru8141 Drkmls doktorum bana bıraktı doğum şeklini benimde eşim riske atmamak için acı cekmeyin diye sezeryab istedi ama sezeryanı sonrası yüzünden istemiyorum şuanlik son ana kadar bir aksilik olmazsa normal düşünüyorum zar zor ikna ettm benimkini 😂😂