Maysaamoms5 Kızlarr sabah aç karna ilk kez kustum afedersiniz ama sarı su şeklinde normal mı acaba 8+1 günlük hamileyim
Ebrar_65 Maysaamoms5 normal canım benim ben üç ay boyunca her sabah kustum miden boş olduğu için sarı su geliyor inşallah en kısa zamanda geçer de kurtulursun ben halen bulantı kusma devam ediyor
Berivan3 Maysaamoms5 cok normal ben 3 aya kadar hep sabahları kustum o erkek bebekte oluyor hic korkma
Derya Maysaamoms5 çok normal aç karnına olduğu için safra kusuyorsunuz o yüzden vişne suyunu öneririm acayip mideyi bastırıyor 🌸
gzdkrck Normal canım safra cıkarıyorsun mide bos oldugu ıcın. 16 hafta boyunca kustum ınsallah senın hemencecık gecer☺️🙏🏻
Kuncutum123 Berivan3 cinsiyetle bir alakasi yok bence.benimki kizdi,17ci haftaya kadar bulanti,kusma yasadim ben de
Yarenay Berivan3 kız ben 23+4 düm hala her sabah safra kusuyorum bebeğimin cinsiyetini öğrenemedim daha nereden bu kadar eminsin 😂
Maysaamoms5 Berivan3 bende ilk kez oldu zaten canım anıden durduk yere cinsiyetle alakası yoktur ya ben daha bilmiyorum bile henüz o aşamaya gelmedim😬
Csnrrr Berivan3 iki hamileliğimde de 5-6 Ay yaşadım bu durumu ve ikisi de kız 😊 cinsiyetle alakası yok bence
Maysaamoms5 Yarenay 😬😬 vallah canım bende daha cinsiyet aşamasına gelmedim erkekte de oluyor kusma kızdada farketmiyor ki
gzdkrck Maysaamoms5 benım 7. Hafta ile baslamıstı 16. Haftada gecmıstı prilam dr ıcmeme ragmen cogu sabah kusuyodum canım. Cok zorlanırsan 9. Haftadan sonra doktorundan bulantı ıcın ilaç ısteyebılırsın.
280322- Maysaamoms5 27 haftalık şu an , 9 haftalıkken beri aç tok her türlü kustum kusuyorum. Prilam kullanıyorum 2 aydır gece 2 adet aşırı rahatladım ara sıra tabiki bulantısı oluyor ama kusmam bitti sayılır ilaçla
Mine-9 Sabahları bende her kalktığımda safra çıkartıyorum çok kötü bir şey 2 aylıkken başladı şimdi 13 haftalık olduk inşallah biter gider biranönce doktorlar yataktan kalkmadan birşeyler yemehi öneriyor fakat yesekte bir işe yaramıyor 😖😔