Deletedmom_7 Merhaba arkadaşlar 1 haftalık bebeğim var gaz sorunu yüzünden uyuyamıyoruz damla önerisi olan var mı acaba
ardenmoms Deletedmom_7 hurse harveys gaz damlası tavsiye ederim benim bebeğimi çok rahatlatıyordu ayrıca karnına gaz masajı yapın sırtını da ovalayın hep
Ozlm0916 Deletedmom_7 nurseharvays biz bunu kullanıyoruz çok memnun kaldık 21. Gün başladı gaz sorunu az az günden güne çogaldı şimdi 2 aylığız devam ediyor ama çok değl şükür ben 25 günlükken gittim saglik ocagina bu damlayi yazdi verdi sabah akşam 4 damla damlat dedi
Nskyhn Deletedmom_7 bizim bebeğimiz kuvozde şu an doktorumuz biagia diye bir damla istedi. Çok iyi damlaymis isterseniz çocuk doktorunuza sorun
Deletedmom_7 ardenmoms Merhaba siz damlayı ne zamandan itibaren kullanmaya başladınız bebeğiniz kaç günlük ya da aylıkti o zaman?
Deletedmom_7 Nurdayan bende sağlık ocağına danışıp kullanacağım da önden annelerden bilgi almak istedim
Deletedmom_7 Nskyhn bugün Çocuk doktoruna bir danışacağım Çok teşekkür ederim kafama göre damla kullanmayayım diyorum ama yine de isimler aklımda bulunsun işe yaramazsa değişiklik yaparım
ardenmoms Deletedmom_7 canım ben doğar doğmaz kullanmaya başladım doktor tavsiyesi ile benim bebiş gazlı doğdu resmen