Hepsi birbirinden güzel bayılıyorum biz artık korkudan hayvan bakamaz hale geldik eşimle 4 sene önce 2 tane 40 günlük Kangal aldık evimiz Bahçeli birini evimizin önünde diğerine de başka bir yerde evimiz var oda yakın bi mesafede orada bakmak için almıştık maalesef benim komşularım insan değiller köpeklerim geldiklerinden bu yana bize etmedikleri zulüm kalmadı yan komşum su tabancasıyla köpeğime su sıkıyor kafasına işkence gibi her gün o köpeği bağırtıp komşularımdan şikayet geliyordu zabıta kapımı aşındırdı geliyorlar anlatıyorum herkesin var bu mahallede müstakil evi olan herkesin köpeği var öyle gelip gidiyolar bişey de yapamazlar ki köpeğim 6 aylıkken sinir stresten gençlik hastalığına yakalandı götürmediğimiz veteriner kalmadı maalesef ki hayatını kaybetti müsebbibi de komşum oldu o öldükten sonra kardeşi çıldırdı bu sefer ona da çiğ et atıyorlardı artık zehir mi koyuyorlar bilmiyorum ama bizde kamera yerleştirdik gördüğümüz gibi gidip aldık eti eşim de sokağı inletti öyle bir küfür etti ki bir Allah’ın kulu bir daha bu köpekten şikayet ederse monotof kokteyli atıp evini yakıcam onların hadi bakalım sıkıyorsa yapın dedi yine susturamadık kimseyi bu sefer de kadın benim karşıma çıkıp kul hakkı yiyorsun sen demeye başladı o kadar sinirlendim ki bende tutamadım kendimi eğer bu mahallede ki bütün köpekleri kaydırabiliyorsanız buradan buyurun kaldırın bende kendi köpeğimi götürcem burdan dedim diğer yan komşumun köpeği var karşı komşumun yine köpeği ve bu zamana kadar herkesin köpeği bağırdı ben ağzımı açıp bişey demedim ki buna hakkım yok köpek bu bağırır üstelik benim köpeğim o kadar akıllıydı ki tüm sokağı koruyordu çoluk çocuk onu çok seviyordu nedense köpeğimden haz etmeyene öyle bağırıyordu ki max çocuklarla oyun oynuyordu oda anlıyor kim onu seviyor diye artık baktık bu böyle olmayacak bu seferde uyuz oldu köpeğim birileri sürekli tavuk attı ekmek attı bıkmıştım onuda göz göre kaybetmek istemedim gerçekten bakabilecek birine verdim ağlaya ağlaya 4 yaşında ki köpeğim giderken ağladı hala aklıma geldikçe ağlıyorum bu insanlar vicdansız merhametsizler hayvanları sevmeyen insanları da sevmez çocuklarınızla bağ kurması lazım diyorum ben Allah’a havale ettim Allah sorsun diyorum başka bişey demiyorum