Aslicinarberk 24 haftalik hamileyim ocakta doğum allah nasip ederse herseyim8z hazır ama günler geçmiyor sizdede oylemi🙈🙈🙈
Muhammedamine Aslicinarberk 26+4 haftalığız Aralık sonu ocak başı bizim kavuşmamız daha hiçbirşeyimiz yok erken diye düşündüm cumartesi başlıycam Rabbim nasip ederse daha 13 hafta var yaparım hemde vakit çabuk geçer . ☺️
mehtap28 Aslicinarberk 27 haftalik hamileyim simdi geldim doktordan masallah 1079 kg olmus kizim 😍 herseyimiz cok iyiymis cok sükür 🙏🏻 Bir an önce zaman gelsin istiyorum 😇
Happinessoon Aslicinarberk aynen vallahi geçmiyor 24+2 benimde geçmiyor bi an önce kucağıma almak cennet kokusunu içime çekmek istiyorum🧚♀️👼🏻
Zeynepzgelger Aslicinarberk 25+1 haftalığız bugün doktor kontrolümüz vardı 850 gr 32 cm olmuş minik kızım🐣 bana zaman artık çabuk geçiyor nedense ama bazı sıkıntılar başladı mide yanması ve arada da olsa gaz problemleri bunlar dışında gayet iyiyiz çok şükür 😊
YagizAsyaMom Bugün çıktık muayneden 25+5 günlüğüz 846 gram 32 cm boyu var oluşumun yüzünü gördüm hayatım güzelleşti yaaa😊😊 ağzını açıp kapıyordu el sallıyordu doktorla kafa kafaya verdik bebeğimi izledik 🤣🤣 adamcağız da duygusallaştı 🤦♀️ bugün. 3 şişe damardan demir de aldık bakalım inşallah işe yarayacak ve kan değerimiz artacak Allah İn izniyle. Birde boğazlar şişiyor hasta mı oluyoruz 🤧🤧🤧 tarhana ya yükleneceğiz 🤣
Aslicinarberk YagizAsyaMom geçmiş olsun canım dikkat et kendine allaha şükür ben hiç hasta olmadım bu zamana kadar inşallah doğuma kadarda olmam.
Aslicinarberk Bende 2 hafta önce gittim 680 gr 378 cm boyu dedi iki hafta sonra yine kontrol var ne kadar oldu merak ediyorum ve iple çekiyorum kucağıma alacağım günü 🤗🤗
deletedmom6295 3. trimestera ginler kala 27. haftada oğlumla bir iki gündür dinleniyoruz. üzerimde bir miskinlik var salı günkü doktor kontrolünden beri. oğlumun tepikleriyle mutlu mutlu sırıtıyorum😀 tam babası elini koyuyor bizimkinde çıt yok. kucağına almadan hareketlerini hissedemeyecek sanırım eşim😍 910 gram olmuşuz bu arada😍 doğum 9 ocak nasipse
dyg1606 deletedmom6295 benmde 9 ocak gorunuyor ayniyiz :-) Insallah saglicakla kucagimiza aliriz. Zaman gecmek bilmiyor sanki cok heycanlandim ve sabirsizlandim ☺⏳
deletedmom947 Aslicinarberk bende 23. haftadayım daha hiçbir şeyimiz yok yavaş yavaş başlayacağım bende🤗
Pamugumgeliyor Aslicinarberk bende tam 25 haftaligim. 17 ocak dogumum. Yavas yavas artik nefes alamamaya basliyorum. Bir yandan bebegin odasini hazirliyoeum. Bir yandan kışın mis kokulumla sabah aksam battaniyenin altinda olmanin hayalini kuruyorum seviniyorum🙈💜
bsebse Bende 25+4um. Yarin kontrolumuz var su 1aylar gecmek bilmiyor :( yeni yeni yavas yavas basladik alisverise de prensesim icin 19unda odamiz gelicek sonra yavas yavas is yeri elverdikce evdeki isler baslar ❤
Dyg34 Aslicinarberk 24 haftalıgım bende ocak sonu tahmini dogum iyiyiz simdilik bşr sıkıntı yok hiç birseyimiz hazır degıl ☹️ Sans’a tamda piyasa alt ust oldu 🙄
Meli Dyg34 valla bende 24+2yim bende hiçbirşey almadım Allah kolaylık versin hepmize . Kızlar en ufak tuvaletim geldiğinde inanılmaz baskı hissediyorm sizdede varmı
Aslicinarberk Dyg34 Ben hepsini aldım hazırladım kızım 29 haftalık doğdu onun korkusuna aldık inşallah oglusum gününü bekleyecek ocak 20 falan
Aslicinarberk Psu bende şuana kadar 17 kilo aldım çok zayıftım 14 hafta var daha bilmiyorum nasıl birşey olurum tahmin bile edemiyorum.