Merhaba sevgili anneler ..İlk bebeğim normal doğum oldu onda ayrintili ultrason cektirmistim..2.bebegimde plesenta previa vardı sezeryan oldum geçen yıl bebeğim 9 aylıkken yeniden hamile olduğumu öğrendim şuan 20 haftaligiz ayrintili ultrason çektirmem lazımdı memlekette yim burada bir doktorun muayene hanesini aradim sordum çekiyoruz dedi fiyati 600 tl dedi bizde İstanbula göre uygun dedik gittik ama daha önce yaptırdığım için biliyorum bu beni normal muayene etti göz boyamak için şurası burnu şurası kolu vs plesenta ne alemde dedim bunda da previa var dedi o zaman ilişki yasak degilmi dedim esim de duysun diye bana yoo ben oyle yasaklamiyorum cok sık olmamak şartı ile olabilir dedi kanama olursa hastaneye yaptırıyorum dedi 🙄🙄Neyse cinsiyeti sordum bacak arasında kordon vardı kıza benziyor kordon var göremiyorum dedi muayene sonuna doğru hala kordon var kordon aralığından kiz bu bebek dedi kesin mi dedim yüzde 80 yüzde 90 kesin diyemem açıp görmediğimiz bir kutu yanilirsam kordon yanıltır ama bebek kiz dedi muayene bitti kağıt bekliyorum bir şey vermedi hocam kağıtlar nerde doktorum görmek isteyecektir dedim seyy ben aksi durum olursa kağıda yazıyorum plesenta dışında sorun yok dedi resmen ayrintili diye kandırıldim😔 Paranın gittiğine mi cinsiyeti ogrenemedigime mi ayrıntılı ultrason olamadığıma mi yanayım bilmiyorum 😔😔Uzun oldu ama içimi dökmek istedim..Bu sekilde cinsiyeti sonradan değişen oldu mu ..Memlekete gidince doktoruma gideceğim nasipse içim rahatlar hiç olmazsa.