Desasel12 Mry123 benim de Kenan gengeç çok çok memnumun aramaya msjları anında dönüyo çok ilgili bir doktor
Mry123 Anneolmak93 bende viranşehir ama kontrollerimi falan sürekli Urfada yaparım. Bir ara rahim ağzımda yara vardı ondan dolayı fatma çetin pelite gidiyordum academiada. Ama oğlumun kontrollerini doğumunu hepsini metrolife hastanesinde yaptım.
Anneolmak93 Mry123 ben de ikinci gebeliğim ilkim mehmet agardı bu gebeliğimde daha doktor beliryemedim ayşe bazla mehmet agar arasındayım
Mry123 Anneolmak93 ben esra ünalda fatma çetn hocada tedavi gördüm en son bülent sezgine gittim orda tedavi oldum ve hamileyim. Bundan sonraki kontrollerimi oğlumun doktorunda esra ünalda yapmayı düşünüyorum çok iyi çok memnundum oğlum vaktinde
Anneolmak93 Mry123 evet bülent hocaya da gittim ama tedavi amaçlı değil öyle kontrola gitmiştim esra hocayıı duymamıştım hayırlısı hakkımızda
Asyabuse Mry123 kııız hamileymişiiin çok sevindiiimmmmm 🥰🥰🥰🥰 aklıma geldin eski postlarıma baktım da buldum seni ay çok sevindiiim hayırlı uğurlu olsunnn 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 o kadar çift çizgiden sonra negatifi görsek büyük şok olurdu herhalde 🥲
Ask_beybi1 Kubrabsyg45 😔 üzgünüm tahminde bulanamıyorum inşallah saglıklı olur saflıkla kucagınıza alırsınız 🥰