Tbsra95 Neslihan1935 hahaha 5 diye gitmezsin umarım Saka bir yana az kalmıs kavusmana hayrlı doğumlar
Neslihan1935 angela4 İnsâllah bu kadar inatci bir kizin olmaz 😂 benimkiyle konuşuyorum gel artık annecim diye ama sanırım rahat göbeğim bile duşmedi o derece rahat 😂🤦
angela4 Neslihan1935 Benimki inat olurmu bilmem de rahat kısmına katılıyorum ne zaman doktora gitsem uyuyor diyor😅🫣
Neslihan1935 Beyzacan 4.trimesteri de görme be bacım 😂😂 3 yeter sonrası zulum mental sağlık gidiyo elden herkes dogurmadin mi diye soruyo ariyo yazıyo . Annem ve kayinvalidem kurşun asker gibi başimı bekliyolar 😂😂
nfssultan1 39+6 😬 Gelmek istemiyorduu,annesini sıkıntıya sokuyordu ne yapsa olmuyordu 😅 Ne sancı ne açılma öylece bekliyorum normal doğum çok istemiştim ama nasip olmayacak galiba 🙄
Neslihan1935 nfssultan1 ne kadar da ben ,😂😂 eşimle koşu yarişi bile yaptim ama cikmiyo yapacak bisey yok🙄😁😂
Neslihan1935 angela4 doktora girmeden önce cikolata yemeni oneririm 😁 benimki icerde halay cekiyo surekli sanki
angela4 Neslihan1935 Aslında denemediğim birşey kalmadı desem yeri evde hareketli gidiyorum uyuyor anlamadım gitti hatta dondurma bile yedim evde yediğimde hareketleniyor diye 😅
Neslihan1935 Tbsra95 bende bu azim varken yaşında çıkarırım gibi 😂😂 Pazartesi kontrole gitcem yuksek ihtimal sezeryan 😭 ay hic de istemiyodum ya