Kaleboynutuba Kızlar perine masajının normal doğuma çok faydası varmış riskli durumlarda doktora danışarak k yapılması gerekiyomuş bazı kaynaklar 34 te bazıları 36 haftada başlanması gerektiğini söylüyor siz ne zamn başladınız yada ne zamn başlamamı örerirsiniz? 🌼 🌼
Bebegim2301 Kaleboynutuba 36 dan sonra demişti doktor çünkü 36 öncesi erken doğuma falan sebep olabilir bence
Cananyildiz Kaleboynutuba bende 37+3 başlayacağım bir türlü cesaret edemedim 😂 doktorum 36dan sonra Başlayabilecegimi söylemişti
Naz_1648 Eğer doktor ilişkiyi vs yasaklamadıysa yada başka bir sıkıntınız yoksa birde enfeksiyonunuz yoksa genelde öneriyorlar. 32-34 hafta günde 2 kez. 34-36 hafta arası günde 4 kez. 37 den sonra günde 5 6 kez. (Ben gebe okuluna gittim orda bu şekil bilgi verdiler) ben yapıyor muyum hayır üşeniyorum 😂😂😂
Kaleboynutuba Naz_1648 aynen çok şükür bi sıkıntım yok yine de 36 yı beklemek daha mantıklı ya erken doğum fln olsa bile miadını tamamlamış olur
Kaleboynutuba Cananyildiz ben 35 te başlamak istiyorum ama korktuğum için 36 yı bekliyim ilk hafta 2 kere yaoarım gittikçe artırır haftanın 5 gününe kadar çıkarım diye düşünüyorum
Cananyildiz Kaleboynutuba bende 37+4teyim günde 2 kez yapacağım bugün başladım zor olmadi sadece bacaklarımı kendime çektiğim icin zorlandim bebe yağı sürdüm parmagıma
Kaleboynutuba Cananyildiz bende kantoron yağı süreyim diyorum ilk kendim yapayım bikaç kez sonra eşime yaptırmayı düşünüyorum
Cananyildiz Kaleboynutuba benim eşim korkar herhalde baska seylerde korkmazda 😂bide acıtırsa diye düşünüyorum ben kendim yapacağım 😂
Pineapplee Kaleboynutuba bende erken mi geçmi diye diye asla yapamadım çok zor bisey ya herkes nasıl yapiyor ben anlamıyorum 😂 ne insanin eli kolu yetişiyor ne görebiliyoruz acısı ayrı verdiği tuhaf his ayri .. bi kere denedim yapamadim bıraktım bende umarim pişman olmam😩😩
Baaharrr Benim doktorum 34 başlattı Zeytinyağı ile masaja başlayabilir göğüs uclarına yağ sürebilir ve pilates topu ile hareketler yapmaya başlayabilirsin dedi bugün başlıcam bende
Nurcantas65 Perine masajı yapmama rağmen ve de vajen gayet kesisiz doğuma elverişliyken,doğum sırasında kesiye bile ihtiyaç yokken keyfi olarak,hızlıca bitsin diye kesildim.Aklıma geldikçe sinirleniyorum hala 🙄 Ne kadar yaparsanız yapın doktora kalmış bişey