Kbrsml_95 Arkadaşlar 37. Haftamdayım bi anda çatladım sabah bi şey yoktu ama şimdi farkettim çoğu yerden çatlamışım bu durum ne kadar normal geçer mi aslında hamilelikte hep yağ kullandım ama bugün çatladı çok üzüldüm acaba geçer mi tecrübeliler yardım edebilir mi😞
ilknuribrahimbelis Kbrsml_95 ben dünya haritasına döndüm😅 ama hala yağ kullanmaya devam ediyorum doğumdan sonra kalan kalacak geçen geçecek artık
Cgdm34 Kbrsml_95 hamişlerin ortak sorunu çatlak 🤦🏻♀️Yanı bende catlak gorunce uzuluyorum aa bebegımden bana hatıra deyıp avutuyorum kendımı ne yapayım 😂cunku vücudum buna elveeıslıyse ve genetıkse o vucut her turlu çatlayacak o yızden akısına bıraktım🤦🏻♀️😂
Cananyildiz Kbrsml_95 naparsam yapayim engel olamıyorum aşırı çatladım 37+3teyim ve 33ten sonra başladı
Minigim38 Kbrsml_95 ayy bende aynı durumu yaşadım göğsüm bacaklarım erkenden çatladı önlem alamadım. Ama karnıma yağlar kremler sürdüm dün fark ettim çatlamış 😔neyse yapacak bir şey yok artık 🤷♀️
Kbrsml_95 ilknuribrahimbelis öyle ama bu haftaya kadar hiç çatlamayıp bi anda çatladığımı görmek üzdü beni doğrusu😞
Cananyildiz ilknuribrahimbelis ayni ben resmen harita oldu ama gunde 2 3 kez yine yaglanıyorum sinirlenip birakacam en sonunda zaten çatlıyor 😂
ilknuribrahimbelis Kbrsml_95 ben de bir anda çatladım yapacak bişey yok çaresi var bunların doğumdan sonra halledilir🤗önemli olan sağlık
Zeynep211237 Kbrsml_95 bunun İçin sakın üzülmeyin dert etmeyin kendinize 🥰 sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu🙏🏻 Biz anneler nelere göğüs gerdik germeye devam ediyoruz☺️ Rabbim sağlık sıhhat huzur versin hiç üzülmeyin tatlı canınızı sıkmayın yavrunuzu sağ Salim kucağınıza aldığınızda herşeyi unutacaksınız o karnınızdaki izler yavrularımızdan bize kalma ben gördükçe mutlu oluyorum hiçte üzülmedim Allah sağlık versin çatlarız da fiziğimiz de bozulur ☺️ Rabbim bu güzel duyguyu tattırdı ya varsın doğum izlerim olsun deyip ferahlatın kendinizi🥰🌸. Bende çok yağlar sürdüm ama eğer genetikse ne yapsanız da çatlarsınız. Çatlak izleri geçmiyor sadece renk değişimi oluyor kırmızıdan ten renginden daha açık renge dönüşüyor. 🙏🏻☺️
Ozlem_00 Maalesef üzülerek söylüyorum ki çatlaklar kalıcı beyaza dönüyor sadece estetik vs bir çözümü varsa bilemem büyük kızım 10 yaşında 3. Ye hamileyim her hamilelikte ayrı catlama var maalesef kalıcı onlar
Kbrsml_95 Ozlem_00 ben de kalıcı diye biliyorum neyse artık bu zamana kadar ben önlem almaya çalıştım ama kaçınılmaz son oldu napalım bebeklerimiz sağlıkla gelsin de yapıcak bi şey yok🙁
Kbrsml_95 Zeynep211237 çok haklısınız yeter ki onlar iyi olsun sağlıklı olsun benimki bi anlık şaşkınlıktı sanırım 😕
Mucizemolsunn Kbrsml_95 bi doktor demiştiki deri dışardan çatlamaz içerden çatlar,sürdüğünz yağlar fayda etmez o kadar, içerden besleyeceksiniz,kolajen içeceksiniz ya da kemik suyu demişti