Bebegim2301 Arkadaşlar ayağa kalktim hapşırma geldi bir anda . hapşırmadan sonra su mu idrar mı geldi anlayamadım ne yapmalıyım
Bebegim2301 Ayseaysa su geldikten sonra bebek hareketleri nasıl olur acaba bebeğimin hareketlerini hissediyorum
Nurcantas65 Gelen sıvı ne renkteydi ve kokusu nasıldı? Biraz bekle yine devam ederse şeffaf renkli bu amniyon sıvısıdır sarıysa zaten idrar
Bebegim2301 Nurcantas65 parkenin üzerine geldi rengini falan anlayamadım parkede kahverengi kokusu çok az derece de idrar kokusu aldım sanki emin de olamıyorum ki :/
Yagizim3535 Koklamadan anlayamazsın canım kokusu ve rengi önemli. İdrarmı diye bi bak önce sen. Kaç haftalıksın
pixie_baby Bebegim2301 bende kaçırıyorum arada şeffaf renkli kokmuyor doktor akıntı dedi normalmiş flora değişiyor falan dedi, takip et bakalım devamı gelecek mi
Tecrubeli_anne Bebegim2301 39. Hafta ise bebeğin suyu da olabilir ama kahverengi demişsin nişan gelse kırmızı pembemsi kan olurdu. Keşke kuru bir peçete ile silseydin hem rengini hem kokusunu daha iyi anlardın. Sancı felan varmı peki?
Tecrubeli_anne Bebegim2301 bebek hareketi konusunda bilgim yok ama suyun hepsi gelmediği sürece sıkıntı yok canım sen yinede gözlemle kendini,
Frhnnplt Bebegim2301 Hapşırınca veya öksürünce altıma kaçırıyorum bende hamilelerin geneli öyle canım yük biniyo sonuçta yaşlı teyzeler gibi hissediyorum bence idrar
Nurcantas65 Bebegim2301 her bebek farklıdır edede bilir etmeyede.Benim bebegim doğum anında bile içerde hareket halindeydi vuruyodu hep 🙂