srnglcskn Haftada ne sıklıkla bebeğinizi hissediyorsunuz ? Ben günde 2 kere o da en fazla 5 saniye falan sürüyor normal mi ?
ayla__ srnglcskn sürekli hareketli bazen korkuyorum dışarı fırlıcak diye 15 haftalık iken hissetmeye başladım şuan 21+3 üz maşallah durmuyor
Drysmsn srnglcskn 21 haftalık da benımkı 2 den fazla hareket edıyor ama tekme seklınde hep süzülme balık gıbı hareket yok
srnglcskn ayla__ maşallah ben korkuyorum ya detaylı ultrasona da girdim 5 gün önce her şey normaldi sorun yoktu ama bu durum korkutuyor beni
srnglcskn Busarsl evet yani şöyle sırt üstü uzandığımda hissediyorum onuda soluma yatıyorum tatlı yiyorum vs hissetmiyorum
Busarsl srnglcskn bende olabilir herkez bir değil Bazıları 24 kadar hissedemiyormuş sen takılma bence o hissetirdiği zamanın tadını çıkar 🥰
Mpo2266 Her insanın yapısına göre değişiyor canım bi yakınım 22. Haftaya kadar hiç hissetmemiş bile ben 17 de hissettim mesela şuan 24 olduk ve hareketleri büyüdükçe belirginleşiyor hafta haftayı tutmuyo için rahat olsun
srnglcskn Mpo2266 teşekkür ederim ilk Gebeliğim korkuyorum ister istemez 🫠 haftaya doktor kontrolüm var ama dayanamıyorum işte bi sorayım sizlere de dedim 🥰
Aysbsky Bende 20 haftalık gebeyim 1 haftdaır günde bir yada iki kere gece yattığımda hissediyorum bende korkuyorum ama ultrasonda normal bi problem yok
srnglcskn Aysbsky sağ sağlim alalım da kucağımıza hayırlısıyla 🙏🏼 Korkulardan hamileliğin tadını çıkaramıyoruz 🤷🏼♀️
Mpo2266 srnglcskn yalnız değilsin canım bende öyleyim hareket hissi olmayınca akla kötü şeyler geliyo Allah esirgesin sağ salim gelsin minnoşlar🫶🏻
Copurx 24+4 deyim maşallah benimki çok hareketli hiç durmuyor sürekli tekme atıyor hareket ediyor ama 2 hafta önce gün boyunca hiç hissedemedim acile gittim iyiydi çok şükür sabahına geri normale döndü hareketleri