Bsr_erygt Hanımlar bebişlerinizin cinsiyetini kaçıncı haftalarda öğrendiniz ve ne .? 🐣 ben 11+2 deyim çok merak ediyorum 😁😁
_mir_6547 Bsr_erygt hemn soylim 😀😀😀 16 da kiz 20 de erkek 24 kiz 26 kiza benziyor suan 27 haftaligim Bakalım Allah’a emanet gidiyoruz 😂😂
Seymoshh Bsr_erygt 12.haftada öğrendim erkek olduğunu 32+3 teyim her kontrolde dr gözteriyor erkekliğini😅değişmedi yani
Nurr_22_22 Bsr_erygt 12 haftada kıza benziyor dedi 17 haftada kız dedi Ekim randevusunu bekliyorum inşallah değişmez 😊
NisaNuru 11 de kız 13 de erkek 16 da kız hemen ertesi gün başka bir doktor da erkek 😢 bende henüz öğrenemedim ayrıntılı bekliyorum
Bsr_erygt NisaNuru yaaa ikisine de heveslenmek başka olmuştur sağlıkla gelsin rabbim hayırlı uzun ömürler versin inşallah 🤲🏻🥰
Bsr_erygt Sems01 benimde 12 haftalık olduğunda ikili testim olacak bakalım çok merak ediyorum erkek gibi hissediyorum hep hayırlısıyla inşallah sağlıklı olsunda 🥰🤲🏻
Zehrammmmmmmm Bsr_erygt evet artık kızdım kendi kendime bu son dedim karnıma bakıp gösterdin gösterdin göstermesin seni hiç merak etmicem dedim o gün gösterdi 🤣🤣
Bebisinizz Bsr_erygt 17 haftalığım daha öğrenemedim 🤷🏻♀️ 23.haftada detaylı ultrasona gidicem inşallah sağlıklıdır ve orada öğreniriz cinsiyeti 🥰
NeseA 19 haftada öğrendim Erkek ve doğum yaptım oğlum 3bucuk aylık teyzesi😘Rabbim seninde gonlundekini nasip etsin inşallah 🤲🏻
Bsr_erygt NeseA Allahım esirgesin ya maşallahh darısı diğer bütün annelere ve bana inşallah bizde kucağımıza alırız inşallah sağlıkla gelsin 🥰
Bsr_erygt Papatya611 benimde ikili testim olacak 12 haftalık oluyor tam öğrenebilir miyim diye çok merak ediyorummm 🥰