eesraa23 merhabalar taze anne,öncelikle yetemiyorum diye asla düşünme suan lohusalıgın ve duygusal durumlar yaşaman cok normal. Unutma ki 9 ay beklediğin güzelle güzelli evladını sağsalim kucağına almışsın ne büyük nimet 🫶 Bebisinin sana ihtiyacı var senin onu düşündüğün kadar kimse düşünmüyordur eminim ki çokta güzel bir annesin. Lütfen yetemiyorum vs diye düşünme,benim de lohusalıgım ağır geçti ama sonuçta geçti bitti. Seni anlıyorum,uykusuz geceler. Bebek bakımı vs. Ama bugünler geçecek,sen bebege bebek sana alısacak. Zaman ver kendine. 🫶 Bu arada göğüs ucum benim de aşırı derece de acıyordu. Bi tatlı kasıgı karbonat yarım cay bardağı su ile karıştırıp gögüsne sür,emzirmeden önce sürebilirsin yıkamana gerek yok bebek o şekilde de emebilir. Hem bebege de iyi ağzında pamucuk oluşmaz. Hemde göğüsün daha az acır bunu sürekli yaparsan farkı anlarsın.. Bebeğinin sana ihtiyacı var bir tek seni tanıyor,kokundan. Stresini anlıyor,o daha melek annesi. Sen cok güclüsün ve bugünler de gececek tıpkı 9 ayın geçtiği gibi🫶🙏🏼