CBE13 arkadaşlar çatlatma iğnesi yaptırdım ,adete 8 gün var ama 5 gündür yoğun akıntım var iltihap bu sanırım,hamilelik oluşturmaz bu akıntı engel olur dimi ?
CBE13 Leyla-ay-3023 ama aynı iltihap var gibi,soğan suyu da 5 gündür içiyorum acaba ondan mı oldu hem kaşıntı affedersin çok var hem de akıntım ilk defa böyle oldum
Ecmelerva CBE13 bende adete yakın yoğun sarı akıntı goruyorum kokusuz ve kaşıntısız Vajinal Akıntı enfeksiyon ise tek basina gebelige engel olmaz ama ilerleyip yumurtalara kadar cikarsa engel olabiliyormus bence en kisa zamanda bi kadin doguma gorun
Bebegim0101 CBE13 catlatma ignesi yaptirdin bide ustune sogan suyumu ictiniz?? Neden? Gebelk olusmsini engelliyor sogan suyu keske icmeseydiniz
CBE13 Ecmelerva hem kokulu hem de kaşıntılı şekilde var pazartesi günü gidicem 5 gün sürdü şuan devam etmiyor ,-adetime de 1 hafta var test de yaptım çıkmadı
34ilayda Sdnrysf merhaba sizin nasıl oldu belirtileriniz acaba akıntıyla birlikte adet ağrısıda yaşadınızmı hafiften benim 1 gün var adete ama 5 gündür yoğun şekilde sarı akıntı geliyor afedersiniz çok garip şekilde durmuyor ped takıyorum
CBE13 Sdnrysf bende aynı şeyleri gördüm çamaşır sürekli değiştirip duruyordum büyük ihtimal soğan suyu rahmimi temizledi diye düşünüyorum arada pembe akıntım da geliyordu tuvalete gidince ,hatta 10 gün adetime vardı neden bu kadar erken adet oldum diye üzüldüm ama meğerse adet olmamışım şimdi o akıntı kesildi beklemedeyim adet günümü bekliyorum
CBE13 34ilayda aynı ben bende bu durumu yaşadım şuan için kesilmiş durumda hem sancı vardı sanki yumurtalıklarıma baskı yapıyorlardı sızı girip duruyordu
CBE13 Bebegim0101 evet maalesef öyle yaptım doktorum bir engel olmaz soğan kürü demişti ona güvenerek yaptım iyi ki de yaptım kaşıntım bitti içimdeki bütün iltihabı 5 günde bitirdi diyebilirim ama hamileliğe dair de hiçbir umudum yok nedense 🙈
33aysel33 Kızlar benim de aşırı iltihabım vardı adet oliyorum sanıyordum ama baktığımda iltihaptı ilk defa öyle yoğun geldi ve adetime 3 gün falan kala test yaptım hamileydim okadar çok istiyordum o ayda umutsuzdum
CBE13 33aysel33 maşallah allah bağışlasın ben geçen ay iltihabım çok var diye doktorum cipro adında antibiyotik yazmıştı yine antibiyotik kullanmak istemedim o yüzden soğan suyu yaptım aşırı akıntım vardı hem de kokulu şimdi ise yok adetime 1 hafta kaldı arada sol kasığım çok ağırıyor ama hamileliğe dair de umudum yok nedense 🙈 kaç aydır olmuyor
34ilayda CBE13 kanamam başladı canım maalesefki değilim ama anlamadığım aşılama oldum ama tutmadı ve hiçbir sorunum yok ama hamile kalamıyorum kürtajdan sonra 2 sene olacak kalamıyorum