Merve_34_ Hamis annelerim bu hastanede doğum yapan varmi varsa bilgilendirimisiniz beni bu hastanede doğum yapmayı düşünuyorumda Bu hastanede sizinle ve bebeginizle ilgi durumu nasildi yada size ve bebeginize nasil davrandilar ?
Busra-hemsire Merve_34_ berbat bi hastane, aklınız varsa, canınızı seviyorsanız uzak duracağınız hastanelerden başı çeken hastanedir
Busra5911 Bende bu hastanede doğum yapacağım inşallah bir kaç kere gittim doktorlar ilgiliydi orda gittiğimde doğum yapmış bir kaç kişi ile konuştum memnun olduklarını söylediler ama bende emin olamıyorum bir türlü
Merve_34_ Busra5911 bende oraya gidiyom kontrol için sürekli doktorlardan memnunum dogumuda orda düşünüyorum ama doğum icin biraz tedirginim sadece
Busra5911 Merve_34_ benim ikinci doğumum ilki sezeryandı Buda sezeryan olcak şuan 36 haftalığım 1 hafta sonra kontrolüm var gün mü veriyorlar yoksa direk doğurmamı geliyoruz bilmiyorum birde temiz bir hastaneye benziyor ama doğum katını fln hiç görmedim o yüzden biraz korkuyorum açıkçası
Merve_34_ Busra5911 benimde ilk gebeligim gönlüm normal doğumdan yana ama nasil olur bilmiyorum bende 32 haftadayim iste 2 hafta sonra kontrole gidicem oraya bende hic gormedim dogum katini bakalim herseyin hayirlisi artik
Erva1234 Busra5911 şimdi kontrole gtsen gün verirler bn gttgmde bı kadın vardı odada ona Sezeryan günü yzdilar öğün gel diye
Erva1234 Merve_34_ benm ilk dogummda ilgiliydiler bn erkek istemyrm ilk doğumm diye erkek doktor hiç kontrol etmdi odalarida temiz gün içinde gelip iyimisn diye soruyolardi bebeğinde herseyine bakiyolar kilosu bile düşmüşse cikmna izin vermiyorlar
Busra5911 Erva1234 34 hastalıkken gittim vermediler 3 hafta sonra tekrar çağırdılar doktorlar çok iyide asistanlar ve girişte duranlara birşey sormak çok zor oluyor bu sefer inşallah gün verirler zaman yaklaştıkça stres geliyor 😕
Erva1234 Busra5911 bide randevu aldgn doktor olmuyo orda asistanları bakiyrm iki keredir öyle oluyo şinir oldum
Busra5911 Erva1234 evet banada öyle oldu sordum ben acil doğum katında oluyormuş doktor ekstra birşey olursa geliyormuş
Erva1234 Busra5911 ilkini orda yaptım bu sefer doktorlardan çok soğudum daha doğrusu doktor yok asistan var saçma sapan iş yapıyorlar mecbur orda yapcm gene kaçarı yok
Busra5911 Erva1234 evet bende 30 haftaya kadar kontrollerim özelde oldu ama ne muayene ücretlerine nede doğum ücretlerine yaklaşılmıyor bende bu ekonomik şartlarda mecbur orada olcak doğumum 🤷♀️
Merve_34_ ilknur9626 oraya hic gitmedim kontrole hep kanuniye gittigim icin bide orayi tavsiye ettikleri icin dogumu oyuzden orayı tercih ediyorum
Busra5911 ilknur9626 ben aslında konum olarak Başakşehir çam sakuraya daha yakınım ama bir tanıdığım orda bebek hemşiresi bana direk aklın varsa buraya gelme dedi bi yakınımızında akrabasının doğum sırasında bebeğin eşini geri kaçırmışlar kadın ölümden dönmüş banada o hastaneyi hiç önermediler 😕