Lutfiye11 Kızlar merhaba 💮 gebelikte çatlaklar için kullandığınız krem yada yağları sadece karnınıza mi uygulandiniz gogusunuze surdunuz mu sürülmeli mi
Dilossh Lutfiye11 ben gögsü ihmal ettim çatladı bence ihmal etmeyin sürün bol bol yağ krem Allah ne verdiyse😅
nilsmomy Lutfiye11 göğüs ve karnıma sürüyordum bacaklarım çatladı 😂 gerçi şimdi minik minik göğsümde de başladı inşallah karnımda olmaz 😂🤲🏻
Hbeyzab1 Lutfiye11 maalesef bol bol yağ sürdüğüm halde bacaklarımın üst kısmı belimin yanları ve kasıklarıma doğru karın çatlamalarım oldu :( ben doğum sonrası bunlar azalıyor mu diye merak ediyorum
ilaydaayildiiiz Ben bacaklara sürmeyi akıl edemedim bi gün bi baktım ki bacaklarım harita olmuş sonra da önünü alamadım baya alt bacağıma kadar indi çatlaklar
JaleTogrul ilaydaayildiiiz ayni durumdayiz .. bende karnimi yagladim hep 25den sonra bi baktim bacaklarim harita.. dizimin alti falan korkunc durumda ama karnimda yok🤦♀️ insallah bari onda olmaz ama bacaklarimi oyle gorunce sinirden karnimi da yaglamayi biraktim😂
kahvekokusu_ Ben yüzümden bi başlıyorum ayak altıma kadar hindistan cevizi yağı sürüp yatıyorum . Sabah kalkınca yine aynı şekil … ilk gebeliğimde hiçbiyerim çatlamadı çok şükür , şu an 5 aylık gebeyim yine aynı şekil yağlanıyorum bakalım bunda nolucak ..
ilaydaayildiiiz JaleTogrul ay aynı şekilde bende sinirlenip çok aksattım 40. Haftadayım şu anda öyle çok değil ama 3-4 tane çatlak oluştu yine de karnımda 😂😂😂
JaleTogrul Lutfiye11 karin, bacaklar, bacaklarinin ic kismi, dizinin arkasi, gogus .. mutlakaaaa nemlendirrr .. ben yapmadim mahv oldum🥲
dilodilo Bende çatlak değil de küçük küçük kırmızı yırtıklar oluştu, nasıl geçer hiçbir fikrim yok :(
Aynur1215 Ben göğsümden başlayıp bacaklarıma kollarıma kadar her gün gece yatmadan önce yağlıyorum. 28. haftam bitecek çok şükür henüz çatlağım yok. Gerçi kilo da almadım. Belki ondan ötürü vücutta bir değişim olmadığı için çatlamadı bilmiyorum.