hilalhanim minass hayır 😂 yarın bir gün ondan önce ölürsem doğum gününde üzülsün istemem (dramatikana)
cansu2555 Ablam erken doğumla (7 aylıkken) 14 haziranda doğmuş kızı da erken doğumla (8 aylıkken) 14 haziranda doğdu, zor ve tehlikeli bir doğum oldu ama garip bir tesadüf oldu😀
Mavisperi minass `` Annem 20 ağustos doğumlu bende 20 ağustos abimler tesadüf o tarihte evlendi eşimle nikah tipimiz 20 ağustos keşke bebeğimde 20 ağustosa denk gelseydi toplu tören olurdu😀😀😀😃😄😄
Anne88 minass ben Eylül’ün 17 si doğum tarihim bugündü yanı ama bizimki gelmek istemedi beklemiyor değildim 😅 hatta eşim diyor du inşallah aynı gün doğmuş olursunuz hediye bakımından şakasına söylüyor 😊 39 haftalık olduk ama annesiyle aynı ayda doğmuş olcak kuzum
Kaganimm Doğum günümde oğlum 37+6 oluyor ☺️ belki kendi gelmek isterse olur ama çokta şartlamıyorum kendimi sağlıklı doğsun da inşallah …
ma2022 minass benim doğum günüm 24 eylül bebiş için de perşembe yatış verildi 22 eylül oluyor :) bir an aklımdan geçmedi değil açıkçası 2 gün kaydırsak mı diye 😁
Dilomes Benimde doğum günüm 20 kasım. Doktor tarihine göre doğumda 20 kasım görünüyor ama ben sezeryanla 39. Hafta doğum olsun istiyorum. 11.11.2022 ye denk gelirse sevinicem😂