menekse_18 Sinemkaan ay bende burada durayım ben Ocean mumy OMEGA 3 ,Ocean B12 ve demir ilacı. Magnezyum vermedi ama çok kramp oluyor sizde durumlar nedir
Srdm Sinemkaan 31 haftalığım ocean mummy gyno ferro sanoş ve magnezyum olarak efermag kullanıyorum yeni başladım
fatmaa37demi5 Sinemkaan 38+2 deyim. Ocean mummy, ocean d vitamini ve magnorm magnezyum ilacı kullanıyorum
pinarrrr95 Decavit, d vitamini, gynoferon kan hapı, magnezyum, kan sulandırıcı Balık yağı da istedim ama bebek iri olduğu için doktor gerek olmadığını söyledi 😬
pinarrrr95 Sinemkaan meyveye düştüğümde daha hızlı kilo alıyor, her gün soda içiyorum süt meyve Sağlıklı olsun da zaten önemi yok bence 🥰
benkosarim Sinemkaan magnezyum d vitamini ferifer verdi ama ben içemediğim için bugün başka bir ilaç aldık tadı çok güzel pahalı biraz ama kan değerlerim kötü onu yerine getirsin yeter adi serifer
Busebatuhan Hanife61 evet dışkıda koyu renk oluyor vitaminle alakalı ben çok memnun kaldim 38+1 ve hala kullanıyorum
HcrHcr İlk 3 ay regenesis max kullandım. Şu an folden OM ve demir ilacı kullanıyorum. Doktorum özellikle önerdi. İçeriğine bakmanızı isterim kızlar.
Sinemkaan HcrHcr regenesismax 9 ay boyunca kullanılıyor diye biliyorum bende içiyorum doğuma kadar devam demisti
bayanmor12 Sinemkaan kan sulandırıcı magnezyum kalsiyum ve d vitamini kan ilacı bide balık yağı kullanıyorum ama haftada 2 kere yeterli dedi doktorum 26 eylül kontrolümüz 34 haftalık olucaz bakalım ne durumda çok merak ediyorum en son 29.haftamda gitmiştim 1450 gr 39 cm demişti şuan ne durumda çok meraktayım 🙈😍