Sumeyyeabdi Nr yapıyorsunuz anneler nasil gidiyor bebisle günleriniz 28 haftalık gebelik kaç aylik oluyor en son adet tarihim 5 mart kısmetse aralık inslalah doğum 🥰🌺
Ceyo93 Sumeyyeabdi 27+4 günlük hamileyim 8 mart son adet tarihim 6 buçuk Aylık oluyor 29 bitiminde 7 olacak nette var tablolar bakabilirsiniz
Sumeyyeabdi girl_boy_annesi büyüdükçe toplanıyor falan ağırlaştık iyice cok kilo almasamda siz kaçıncı haftadasiniz☺️
Ceyo93 Sumeyyeabdi benim 1 e giden bi kızım 16 aylıkta bi kızım var yoldaki vatandaşta çok hareketli baya yorucu aşırı bel ağrılı geçiyor malesef
Sumeyyeabdi Ceyo93 masallah canim benim yoğun geçiyor desene günlerimiz 🥰 yoldaki bebişin cinsiyeti ney allahim bağışlasın 😙
girl_boy_annesi Sumeyyeabdi bende 15 dk sonra inşallah 25+6 olucaz benim 2. Gebeliğim 30. Haftadan sonra çok ağırlaşıyorsun Aslında Rabbim Doğuma hazırlıyor o zorluklar olmasa doğurmaktan çok korkar insan
Ceyo93 Sumeyyeabdi hemde nasıl yoğun erkek olacak doktor bu fırlayacak nerdeyse diyor kızlarda çok hareketli bakalım beni neler bekliyor sizin nasıl gidiyor 🤭🙈
Sumeyyeabdi girl_boy_annesi masallah demi canjm öyle cidden 30 dan sonra agirlasiuoz oğlum kr3se başladı bnmde sabah bırakıyorum 5bucjkta alıyorum geri yürüyorum böyle günlük
girl_boy_annesi Sumeyyeabdi ya bence iyi yürümek gerekiyor bende 30.haftadan sonra her gün 30 dk yürümek istiyorum kızıma hamile iken yürümedim çok zor bi Doğum oldu
Sumeyyeabdi girl_boy_annesi demi evet canim ağırlasinca yürümek hareket etmek daha da zor oluyor kızda nornal mi yapmıştınız
Sumeyyeabdi girl_boy_annesi normal olduda cok zorlandım ’ya ıkınırken yırtılma oldu bayagi uzun sürdü iyileşmem
Sumeyyeabdi Ceyo93 benimkide kiz açıktigi zaman galiba hic durmuyor yerinde cok harketli bişeyler yeyince sakinliyor🥰😃
Sumeyyeabdi Hatice_Bahri bnde google den hesaplıyorum 10 aralık çıkıyor 🥰 kış bebesi olacak oğlumda ağustos sıcağında doğmuştu