eliffs95 Kuskoysunlaryoluna MaşaAllah hazırlıklar bitmiş neredeyse o zamn beklemek kaldı sağlıkla gelsin minik prensesiniz 😊
eliffs95 ftmdyn22 MaşaAllah canım baya Aralık anneleri varmış 😊 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻
eliffs95 BBiricik yaaa canımm başın sağolsun Rabbim cennette kavuştursun 🤲🏻🤲🏻 Acını deştiysem affola 😔
BBiricik eliffs95 amin Allah razı olsun estağfurullah nerden bilebilirdin ki Cok sukur şuan hamileyim 10+1 Rabbım iyi ebeveyn olmayı isteyen herkese nasip etsin hamilelere de saglikla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲
Sarmihce Bizde 23 Aralık bekliyoruz inşAllah. Kasım sonunu görsem yeter diyorum bazen, az kaldı hemen kavuşmak istiyorum🥰 Çok az bir eksiğimiz kaldı, tamamladık sayılır😍
eliffs95 BBiricik çokşükür Rabbim sağlıkla ilerleyip kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻 Aminn gerçekten iyi ebeveyn olmak kolay değil İnşaAllah doğruyu öğreterek saygılı iyi evlatlar yetiştiririz 😊😊
can25 eliffs95 valla ne yalan söylim evlilik yıl dönümü daha iyi 😄 hepsi bir arada kutlama olur. ahahah birde burç meselesi var kasımda akrep burcu oluyomus. 😄
Muhammedinannesi2424 Zaman yaklaştıkça heyecanım artıyo sanki ilk çocuk. Esyalarini açıp açıp bakıyorum daha giymeden bakmaktan kirletecegim. Pasadan ancak sira geldi bugün kendi alışverişimi yaptım. Yikayip çanta hazırlayacağım😊😊
eliffs95 Muhammedinannesi2424 dimi çok güzel duygular bunlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin taddırsın Anneliği 🤲🏻🤲🏻 Hazırlıklarını bitirmişsin sende hemen hemen MaşaAllah sağlıkla kucağına da alırsın İnşaAllah vakti gelince 🤲🏻🤲🏻
Muhammedinannesi2424 eliffs95 Amin rabbim sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bebeğin alışverişi çoktan bitti 1 ay oldu erken doğum riskim var korkudan herşeyi hallettim.
eliffs95 Muhammedinannesi2424 Aminn 🤲🏻🤲🏻 Öylemi o zamn iyi olmuş canm hastane çantanızda hazırla her ihtimale karşı 😊
Tugba_umy3 eliffs95 aynen çok zor ya benim şimdi sürekli kasığım ağrıyor hastaneye gitsem bebeği alalim diyolar 7 aylık olduk ama çok korkuyorum
eliffs95 Tugba_umy3 geçmiş olsun canım yok yaa almasınlar dayanabilirsen 3-4 hafta daha bebeğin gelişimi için yoksa küveste 2 ay çok zor olur senin için Rabbim yardımcın olsun Evladını bağışlasın sağlıkla kucağına vaktinde almayı nasip etsin canm 🤲🏻