Aaaysee Bebekannesi2788 Zararlı olmasına evet zararlı ama çok canınız çekiyorsa abartmayacak şekilde yarım bardak tüketmenin çok büyük zarari olacağını düşünmüyorum 🌸 yasaklanan yiyecekler arasında yok zaten sadece bebeğe bir yararı olmaz
Seherselim Bebekannesi2788 yok yok faydalı bile içerisinde magnezyum var hem sana hem bebeğe çok faydalı
Yabumi Bebekannesi2788 canın çekerse kola iç azdan birşey olmaz abartılmadığı sürece ben içtim canım çektikçe, soda da mide yanmasına bulantısına fln çok iyi geliyor sade soda içebilirsiniz birşey olmaz 😇
busraacarekici Bebekannesi2788 soda ve kola değil ama tansiyon ve mide probleminiz yoksa günde maksimum 2 tane sade maden suyu içebilirsiniz👌🏻
MSultann Bebekannesi2788 Kola da soda da içiyorum. Kola cay bardagı felan ama can çekişim geçsin diye
Bebekannesi2788 PapatiA kola çok içmiyorum limonlu soda biraz içiyorum çay bardağı kadar ama abartmıyorum 4 veya 5 günde bir
berceste5155 Bebekannesi2788 magnezyum oranı yüksek sodyum oranı düşük sade maden suyu içebilirsiniz bir zararı olmaz