Hilal_33 6 günlük bebeğim sürekli uyuyor dün acile gittim uyur normal 24 saat dediler sarılıktan şüphe ediyorum dedim test yaptılar 12,3 çıktı pazartesi çocuk doktoruna gideceğim uyuyorken sütümü veriyorum ama sizce uyurken de faydası olurmu verdiğim sütün
Nilssu Hilal_33 bebeğin sarılık değeri çok düşük değil canım hafif sarılığı var bolbol emzir benim bebeğim sarılık değeri tam sınırın altındaydı çok uyuduğu için emziremiyordum biberonla sağıp sütümü verdim şuan düzeldi 17 günlüğüz ilk günden beri sarılıkla mücadele ettik şuan geçti çok şükür kesinlikle ihmal etme elinden geldiğince uyandır emzir
Kaahvelii Hilal_33 12 düşük bir değer değil diye biliyorum bizim ki 8 ken bile sapsariydi 🤷♀️ Gerekirse mama takviyesi yap canım ilk bir ay
CansuDRY Hilal_33 6 günlük bebek için 12,3 korkulacak bir değer değil. 6 günlükken 19,9 ile hastaneye yatmıştık biz. 2 saatte bir mutlaka emzirin. Birkaç güne bebeğin emmesi de güçlenir. 1 gün bile çok fark ediyor gelişimlerinde. Gerekirse sağıp verin sütünüzü.
Hilal_33 Nilssu biz de 6 günlüğüz hiç uyanmıyor çok zor elektrikli pompa ile sağıp veriyorum sütümü 1 saate
Nilssu Hilal_33 ayağının altına vur burnunu sık bebeğin çenesini sık hafif uyanmıyorsa ıslak pamukla sil uyanır
Nilssu Hilal_33 sütünü sağarak vermeyi dene biberona alışır diye korkuyorsan kaşık biberonla verebilirsin canım benim kızım biberonu da benide emiyo sorun yaşamadım sarılık değerim düşmesi gerek mama bile kullanmıştım ilk başta düşmesi için gerekirse mamada ver
Hilal_33 Nilssu ışığı kapatsam birşey olurmu sizce geceleri açık mı kalsın tuvaletin yakıyorum az da olsa vuruyor odaya onla alakalı değildir demi
alonee Hilal_33 sarılığı düşük değil bizim değerimiz 8 çıkmıştı yine uyanmıyordu ben uyandırdım bence tedaviye başlanmalı daha bekletmeyin. Bize hafif var 10 ve üstü olursa tehlikeli demişti çünkü
CananDuru Hilal_33 Bebeginiz surekli uyuyor olsa sa 2 saatte 1 emzirmek zorundasınız uyurken uyandirip emzirin. Geceleri 3 saatte 1 e cikartabilirmisiz ama anneninde biraz dinlenebilmesi icin
CananDuru Hilal_33 Isıgı ne icin sordunuz anlamadım. Biz kapattik hep karanliga alismasi icin emzirirken gece lambası actim sadece