Zeynosarel Inşallah yükleyebilmişimdir. 10 gün var testte varmıhttps://imgyukle.com/i/npqtUH
arirangg Zeynosarel Adete mi 10 gün var. Eğer öyleyse çok erken test için. Bu teste göre yok hamilelik. Ama varsa da 10 gün önce çıkmaz
gulin-35 Zeynosarel bu normal test erken gebelık testınde bellı olur ondan al benım on gun varken bellı olmustu onu dene
Papatya1997 Yok gıbı dıuruyor ama daha çok erken bırde bu kaset testte çıkmaz kı . Eğer erken yapacaksan erken gebelık testı alacaksın . Ki oda 6 gün önce falan yapılabılıyor en erken
Hulo2105 Zeynosarel arkasına flash tut öyle bak birde bakalım silik falan gözükür belki ama daha çok erkenmiş 1 hafta sonra yeniden yaparsın
Zeynosarel TTtutku tşkkrler 🤗 ♥️ banada öyle geldi ama 10 kişiden 9 u yok dedi 😁 aşırı hayalet gözüküyo gibi geldi bidaha tekrarlarım bikaç gün sonra 🥰
TTtutku Zeynosarel cunku benimde boyleydi. Suan 12 haftalik hamielyim hatta acaba ben gormek istedigim icin mi oyle goruyorum dedim adetim gecikince tekrarladim yine silikti ama hamileymisim insallah olur vardir
Nurcantas65 Canım adet gününü bekle gelmezse o zaman dene,şuan birşey görünmüyor.Rabbim hayırlı olanı versin 🌸
Esra3177 İlk baktığımda silik bir çizgi var gibi gördüm ama umutlandırmak istemem sabah ilk idrarınla tekrarla bence