kahvesever__ Basit ve az malzemeli olsun yapıpta beğendiniz varsa paylaşırsanız benimle çok mutlu olurum
Kizilkafaa kahvesever__ Ben bugün muzlu pudingli kurabiye yaptım canım herhangi bir puding ile oluyor.
kahvesever__ Bora5832 oğlum var zor tarifler yapamıyorum ya basit kolay olsun istiyorum canım kurabiye çekiyor kaç haftadır yapmak istiyorum ama inşallah 🙏 biri yazarda yaparım
Pinar41 kahvesever__ sana bir kurabiye tarifi vereyim parmaklarınızı yersiniz senelerdir yaptığım tek kurabiye😂 1 bardak tahin 1 bardak pudra şekeri 1 bardak un (2 de olabilir una göre değişir) 1 paket kabartma tozu 1 bardak yağ Hepsi bu kadar 🤤
berceste5155 kahvesever__ bende pudingli kurabiye yazacaktım ben kakaolu pudingle yapıyorum tadı çok güzel pastane kurabiyesi gibi oluyor malzemesi de az
Snmdlbr Un kurabiyesi; yarım paket Margarin yarım çay bardağı sıvı yağ yarım çay bardağı pudra şekeri ve un küçük küçük yuvarlayın hem malzemeli hem de ağızda enfes dağılıyor😋
poyrazvearya kahvesever__ browni kurabiye nefis yemek tariflerinden bak çok kolay ve hemen tutuyor ıslak ıslak çok güzel
Hayattdmrkrn kahvesever__ Yarım paket margarin üç yemek kaşığı tereyağ bir çay bardağı sıvı yağ bir su bardağı pudra şekeri bir su bardağı nişasta vanilya kabartma tozu dört bardak un (Unu az gelirse eklersiniz) görselini ekleyemedim ama çok güzel oluyor
Elifderin34 kahvesever__ starbucks kurabiye tarifi basit canım yani öyle çok uğraştırmıyor :) içinde tarçın var ama atmayadabilirsiniz ben tarçını sevmem çok az atıyorum
Pinar41 Elifderin34 hamurun içine atıyoruz şeker niyetine ☺️ üstünede arzuya göre kavrulmuş susam serpip birlikte pişirebilirsiniz