arirangg Kızlar iyi akşamlar, sorum yukarıda. Tıbbı genetik mi? Hematoloji mi? Kanda pıhtılaşma sorunu var mı diye baktırmak istiyorum
birannebirfurki arirangg bi ölü bi erken doğum olunca doktor kendi istedi bu testleri pıhtılaşmam yok çok şükür ama yinede aspirin başlattı
Glsm-- Ben düşük sonrası genetik test istediğimde 11 tüp kan verdim hem hematoloji hem genetik bölümü bakmıştı
arirangg Minik1Civciv Teşekkür ederim canım. Ben de randevu aldım perşembe günü gideyim de. Eğer öyle bir sorun varsa aynı şeyi bir daha yaşamayayım boşu boşuna
Cgdm34 Denizahsen ben kromozom testıde yaptrdım hem eşim hem ben sonrasında bana pıhtılasma testı yapıldı 1750 odedım nisan ayında ☺️
Denizahsen Cgdm34 ben daha fazla bekliyordum 🙈 bende yaptırmayı düşünüyorum özelde şu an fiyat araştırmasındayım
birannebirfurki arirangg inşAllah 🙏🏻 17 haftalık olduk şimdilik oğlumda annelik hissiyatını tam yaşayamamıştım ama bunda Allah nasip eder inşAllah 🙈
Mfyy arirangg 3 düşüğün olursa kadın doğum yönlendirdi benim ama siz direk genetik bölümünden de randevu alabilirsiniz eşimle birlikte kan verdik kromozoma da bakılıyor
Cgdm34 Denizahsen canım bızım testlerımız normalde 2500 u gecıyordu eşim emnıyet personelı oldugu ıcın ındırımden yararlandı o yuzden oyle uyguna geldı ☺️normalde suan ne kadar bılmıyorum ama her hastanenın fıyatı farklı 👍